Prenumerationssystem NetSuite

Effektivisera konsultverksamheten med NetSuite

  • Arbeta i tydliga processer från start till avslutat projekt
  • Få bättre koll på er projektlönsamhet och projektbudget
  • Få bättre koll på projektaktiviteterna
  • Automatiserad projektrapportering internt och till kund
  • Smidiga rutiner runt tidrapportering och utlägg
  • Fakturering med stöd för självfaktureringOracle NetSuite – världsledande affärssystem i äkta molntjänst
    Komplett ekonomisystem med stöd för koncerner inkl omfattande CRM- och projektlösningar
    Mer än 40.000 kunder använder NetSuite!

Beställ mer information om Oracle NetSuite och Project Accelerate

Jag vill ta del av mer information och prissättning

Vad är Project Accelerate for NetSuite

SuiteCorner har utvecklat en rad verktyg, projektroller och lösningar som tar projekthanteringen i NetSuite till nya höjder. Lösningarna är ihopsamlade och paketerade i Project Accelerate. Allting bygger på NetSuites standardmodul SuiteProjects som redan i sitt grundutförande erbjuder mängder av möjligheter till en sofistikerad projekthantering. Med SuiteCorners Project Accelerate for NetSuite erhåller ni utökat systemstöd i en optimerad och användarvänlig lösning.

NetSuite SuiteProjects och Project Accelerate passar alla företag och organisationer, stora som små, som säljer tjänster i en projektorienterad form.

Best of breed – helt enkelt!

Boka demo

Projektöverblick

Användare ska inte behöva leta efter sina projektuppgifter. Med tillägget Boards for NetSuite som ingår i Project Accelerate får användarna access till sina projektuppgifter direkt på sin dashboard i en kanban-tavla. Genom drag-and-drop i kanban-tavlan drivs projektaktiviteterna framåt och olika status kan uppdateras med automatik. Användaren kan skriva kommentarer eller ändra i fält direkt i kortet på tavlan. Givetvis går det också att rapportera tid direkt från varje kort. Utöver ökad visibilitet sparar ni antal musklick och värdefull tid när ni arbetar med projektaktiviteterna!

Boka demo

Projektrapportering

Project Accelerate innehåller ett antal olika projektrapporter som är framtagna med tillägget Reporter for NetSuite som också ingår i lösningen.

Project Report – Detaljerad rapport om ett enskilt projekt. Med olika filter bestämmer ni detaljnivån i rapporten. Inkludera exempelvis Gannt direkt i rapporten.

Customer Projects – En summerad rapport över alla pågående projekt hos en och samma kund. Den här rapporten passar utmärkt att även skicka till kund löpande under projektet för att ge kunden ökad insyn. Rapporten illustrerar projektstatus ner i detalj om så önskas. Även här styr ni med filter vad som ska inkluderas i rapporten.

Total Project Overview – Ger en unik överblick på hur projekten går hos respektive Projekt Manager. Rapporten blickar både bakåt och framåt och ger således en prognos om vad som är på gång. Varje projekt som också kan listas i rapporten grupperas per kund.

Rapporterna kan beställas i NetSuite på kundkortet eller projektkort samt publiceras direkt på användarnas dashboard. Rapporter kan också schemaläggas så att de skickas ut internt eller externt vid regelbundna intervaller.

Sälj- och Ekonomirapporter finns också tillgängliga.

Boka demo

Projektbudget

Det har aldrig tidigare varit så enkelt som det är nu med Project Accelerate att hantera projektets budget (WBS) i NetSuite. Med en knapptryckning skapas alla budgetrader upp automatiskt utifrån projektets schemalagda projektaktiviteter.  Budgetraderna kan också grupperas över Activity Codes.

Resultatet i Baseline Budget eller EAC Budget visualiseras givetvis i projektrapporterna som ingår i Project Accelerate.

Boka demo

Förenkla er administration med effektiva processer!

Från registrering till godkännande (internt eller externt) till fakturering och självfakturering.

Konsulter och medarbetare tidrapporterar och utläggsredovisar i moderna och användarvänliga gränssnitt på webben eller i mobilappen. Tidrapporter och utlägg kan godkännas av både interna användare men även av slutkunden i externa godkännandeprocesser om så önskas. Godkända underlag går vidare till fakturering som i sin tur kan ligga till grund för självfakturor som automatiskt kan genereras upp för underkonsulter i egna bolag.

Minimal handpåläggning behövs för att hantera alla dessa processer i NetSuite med Project Accelerate!

Projektfakturering

Oavsett om ni använder debiteringsbaserade projekt eller projekt med milstolpar eller löpande räkning har standardsystemet starka faktureringsmöjligheter att erbjuda. Project Accelerate möjliggör att ni kan bifoga tidrapporter, projektdagböcker eller andra relevanta projekthandlingar till fakturan med automatik.

En tydlig projektfakturering med rätt underlag skapar förutsättningar för en god relation med kunderna!

Boka demo

Integration mot Office 365

Genom samarbeten med SuperSync kan vi erbjuda möjligheter att synkronisera e-post mellan Outlook och NetSuite samt synkronisering (dubbelriktad) av projektmöten i NetSuite och möten i Outlook. Projektdeltagare kan därmed direkt se i sin Outlook-kalender vilka projektaktiviteter de ska arbeta med. Säljare i projektorienterade organisationer har också stor nytta av dessa synkroniseringsmöjligheter.

Boka demo

Implementering

NetSuite med Project Accelerate kan implementeras på mycket kort tid. I ett intensivt projekt som vi kör tillsammans med kunden installerar vi och konfigurerar lösningen så att den verkligen passar varje kunds behov. Vi vet att om vi jämför NetSuite med andra liknande affärssystem på marknaden genomför vi implementeringsprojektet upp till 5 ggr fortare än konkurrenterna! Vi har fokuserat 100% på NetSuite i snart 20 år och vi vet att NetSuite kan implementeras mycket snabbt!

Demo

Demo av NetSuite med Project Accelerate kan erhållas kostnadsfritt av oss på SuiteCorner. Vi sätter gärna upp ett möte där vi visar och guidar er genom de olika lösningarna. Systemlösningen passar såväl små som större företag och organisationer. Många kunder ligger mellan 20-500 användare men vi har både mindre och ännu större kunder som kör NetSuite!

Ovan presenteras några utvalda kortfilmer som visar ett axplock av några funktioner och finesser. Tveka inte att kontakta oss för närmare presentation av lösningarna.

Nästa steg

Kontakta en säljare hos SuiteCorner eller boka en demo så berättar vi mer om licens- och uppsättningskostnader.

Beträffande implementering består steg 1 av vi eller ni själva installerar Project Accelerate i ert NetSuitekonto. Därefter genomför vi tillsammans ett kort och intensivt projekt där SuiteCorner eller er lokala partner säkerställer att uppsättningarna möter just era behov i er projektorganisation.

Boka demo

Senaste nytt från vår blogg

I vår blogg kan du läsa om nyheter inom NetSuite och där förklarar vi även mer djupgående vad du kan få ut av våra olika lösningar.

Project Accelerate for NetSuite

Kontakta SuiteCorner för ett möte angående Project Accelerate for NetSuite så berättar vi mer om möjligheterna med projekthantering i NetSuite.