netsuite vertical suitecorner

Våra Add-Ons

Utöver våra traditionella appar och branschlösningar kan SuiteCorner tillhandahålla en mängd olika tilläggsapplikationer i NetSuite. Det är ofta lösningar som kräver ett mindre konfigurationsprojekt där vi tillsammans med kunden säkerställer att programvaran verkligen ger optimal nytta. Här nedan kan ni läsa om några utvalda tilläggsapplikationer som vi framgångsrikt implementerat hos olika företag och organisationer. Är ni behov av en liknande lösning? Boka ett möte SuiteCorner.

Jag vill veta mer om Add-Ons

Kontakta mig angående SuiteCorners Add-Ons till NetSuite

Revenue Recognition for NetSuite by SuiteCorner

SuiteCorner Intäktsperiodisering

Har ni ett behov av att kunna intäktsperiodisera men är inte i behov av all den funktionalitet som ingår i standardmodulen Advanced Revenue Management? Vi på SuiteCorner har utvecklat en modul för intäktsperiodisering med målet att kunna tillgodose de vanligare typerna och samtidigt hålla det enkelt och mindre kostsamt för dig som kund. Boka ett möte med SuiteCorner så berättar vi mer.

Boka ett webbmöte
Billing Engine for NetSuite by SuiteCorner

SuiteCorner Billing Engine

I många NetSuiteinstallationer hanteras abonnemang, medlemskap, anmälningar och annan transaktionsdrivande information i  tabeller skapade för det unika behovet. En utmaning som många står inför är att automatiskt kunna skapa fakturor och andra transaktioner  baserat på detta innehåll. Det är just detta Billing Engine hanterar. Skapa en sökning som fångar upp det ni vill fakturera, konfigurera era affärsregler och låt sedan Billing Engine automatiskt skapa era transaktioner. Boka ett möte med SuiteCorner så berättar vi mer.

Boka ett webbmöte
Budgets for NetSuite by SuiteCorner

SuiteCorner Budgets

Har ni behov av att kunna budgetera på andra parametrar än finansiella konton och dimensioner? SuiteCorner har utvecklat en lösning som möjliggör budgetering på i stort sett valfria parametrar i NetSuite. Exempel på budget skulle kunna vara antal genomförda telefonsamtal per säljare och månad eller stängd försäljning per säljare i månad. Om ni dessutom använder vår app Reporter for NetSuite kan ni på ett effektivt sätt jämföra faktiskt utfall mot budget. Boka ett möte med SuiteCorner så berättar vi mer hur denna budgetmodul kan hjälpa er.

Boka ett webbmöte
21 grams connects for NetSuite by SuiteCorner

21 grams Connects

SuiteCorner har utvecklat en komplett PEPPOL-lösning för distribution av kundtransaktioner (AVIer och Fakturor) via 21 grams. Skicka transaktionerna som E-fakturor, E-post eller Postalt i ett helautomatiskt flöde. I samarbete med 21 grams (en av de största aktörerna i norden) effektiviserar vi distributionen av kundtransaktioner. Transaktionerna skapas i NetSuite och 21 grams ser till att transaktionerna kommer till kunder i det format ni ställt in på kunden i NetSuite.

Boka ett webbmöte

Vill du veta mer?

Boka ett kostnadsfritt möte med en representant från SuiteCorner så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns med affärssystemet NetSuite och alla lösningar som vi kan erbjuda via SuiteCorner. I länken nedan kan ni välja att boka ett möte eller en demo av våra olika lösningar och appar.