Våra tjänster

SuiteCorner har Sveriges mest erfarna NetSuiteteam. Vi har arbetat 100% med NetSuite sedan 2006. SuiteCorner tillhandahåller konsulttjänster, programutveckling och integrationer samt ett flertal färdigpaketerade branschlösningar och tilläggslösningar vilket gör att vi kan erbjuda snabba och kostnadseffektiva projekt inom ramen för affärssystemet NetSuite.

Intresserad av våra tjänster?

Vill ni komma i kontakt med SuiteCorner för att få veta mer om våra tjänster? Fyll i namn och e-post så kontaktar vi er.

Konsultation

Låt våra erfarna konsulter hjälpa er att fatta rätt beslut. Vi har genom många års praktisk arbete samlat bred erfarenhet så att vi kan hjälpa er med allt från analys till implementation och Go Live.

Att konsultera oss är väl investerad tid!

Boka ett webbmöte
Kanban Board for Pipeline in NetSuite

Implementation och konfiguration

Vårt mål är att leverera systemstöd som förenklar er vardag. Med över 50 implementeringar av NetSuite, med paketerade branschlösningar och applikationstillägg, och med konsulter och utvecklare som dedikerat arbetat med NetSuiteplattformen sedan 2006 kommer SuiteCorner hjälpa er att maximera värdet av er investering.

Boka ett webbmöte

Utveckling och Integration

Vi har arbetat med att utöka funktionerna i NetSuite sedan 2006 och vi vågar påstå att vi har några av de duktigaste utvecklarna i världen inom NetSuite. Vi brinner för att göra en optimal lösning oavsett område. JavaScript, .Net, AWS och Azure är några av de plattformar vi använder när vi tar fram våra lösningar.

Boka ett webbmöte

Utbildning

SuiteCorner erbjuder alltid skräddarsydda utbildningsinsatser i samband med våra projekt. En lyckad kunskapsöverföring är grunden för nöjda användare.
Vi är vana med att hantera olika typer av upplägg och genom en tät dialog med kunden planerar och optimerar vi varje utbildningstillfälle.

Boka ett webbmöte

Customer Care Program

För de företag som verkligen vill accelerera sin tillväxt är det en god idé att se till att ni har ett supportavtal med en pålitlig NetSuite partner, som inte bara förstår NetSuite, utan också förstår er verksamhet utan och innan.

SuiteCorner erbjuder support och förvaltning genom ett mycket genomtänkt Customer Care Program som är utformat för att skapa säkerhet, stabilitet och långsiktighet.

10 skäl att välja en erfaren NetSuite Partner
SuiteCorner hjälper oss med support & förvaltning i sitt Customer Care Program.
Ett genomtänkt program som fungerar mycket bra!

Tara Motevalli IT-Chef Brandskyddsföreningen

Vill du veta mer?

Boka ett kostnadsfritt möte med en representant från SuiteCorner så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns med affärssystemet NetSuite och alla lösningar som vi kan erbjuda via SuiteCorner.