Referenser

SuiteCorner hjälper små såväl som stora kunder och organisationer med affärsystemet NetSuite. Här nedan finner ni ett axplock av kunder som valt att samarbeta med SuiteCorner.

Vill ni komma i kontakt med SuiteCorner?

Vill ni att första kontakten med SuiteCorner sker via e-post?
Lämna namn och e-post så kontaktar vi dig.

Srf konsulterna AB

Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning

”Srf konsulterna har sedan våren 2021 ett samarbete med SuiteCorner Solutions AB som hjälper oss med utveckling och förvaltning av Netsuite. Genom SuiteCorner Solutions AB:s Customer Care Program får vi som kund bra överblick över allt arbete som pågår och planeras. De veckovisa operativa mötena tillsammans med utsedd konsult fungerar utmärkt i länken mellan oss som kund och SuiteCorner Solutions AB.”

Margareta Perlström, Administrativ chef

Opus Bilprovning

Betjänar årligen närmare 2 miljoner kunder med besiktningstjänster.

”Personalen på SuiteCorner har hjälpt oss under många år med att implementera och vidareutveckla våra systemlösningar. Genom Customer Care Program får vi nu också en tydlig och strukturerad arbetsprocess i support & förvaltning. Ett team att lita på!”

Neslin Ayhan, IT-chef

Aspia

Med 1450 medarbetare på 60 kontor servar Aspia Sveriges företagare med bl.a. redovisningstjänster, lön och skatterådgivning.

”Vi känner oss trygga med SuiteCorner och har utvecklat ett mycket bra samarbete inom ramen för deras Customer Care program. Viljan att förstå våra affärsprocesser, flexibiliteten, service känslan, och deras höga NetSuite kompetens gör att vi är mycket nöjda att få jobba ihop!”

Hanna Atterwall, Product owner | Finance, HR, Sales, Marketing

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen är rikstäckande med sina 20 lokala föreningar. Föreningarna arbetar för ett brandsäkert och hållbart Sverige där systemet NetSuite är en central del i verksamheten.

”SuiteCorner hjälper oss med support & förvaltning i sitt Customer Care Program. Ett genomtänkt program som fungerar mycket bra!”

Tara Motevalli, IT-Chef 

Stöldskyddsföreningen

SSF Stöldskyddsföreningen har arbetat med säkerhetsfrågor sedan 1934 och har byggt upp en unik erfarenhet och kompetens inom säkerhetsområdet.

Thomas Brühl om SuiteCorner ”Redan första gången vi träffade Suitecorner kändes det helrätt. SuiteCorner förstod oss, vad vi ville uppnå och kunde tidigt i processen visa färdiga lösningar. Nu när vi har kommit i mål med projektet och allt är på plats kan vi bara konstatera att SuiteCorner är riktigt lyhörda och professionella. En partner som nu ingår i SSF-familjen.”

Klicka här för att läsa Kundcase om SSF

Vår vision är att gemensamt med kunden hitta den optimala lösningen. Med tillgänglighet och pålitliga leveranser blir vi er partner under hela resan

Boglarka Jacso - Head of Customer Care

Har du några frågor?

Customer Care Program är framtaget för att ge våra kunder
en trygg och förutsägbar förvaltning. Låt oss hjälpa er organisation att ta NetSuite till nästa nivå

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte med er eller svarar på eventuella frågor via mail.