SolarSuccess i NetSuite

SuiteCorner samarbetar med Blu Banyan som tillhandahåller branschlösningen SolarSuccess i NetSuite. En komplett administrativ lösning för företag som arbetar med installationer av solcellsanläggningar. SolarSuccess innehåller bla. Ekonomi, Projekthantering, CRM, Lager, Anläggningsregister, Service & Support, Teamsammarbete och en mängd färdiga integrationslösningar.

Jag vill veta mer om SolarSuccess

Jag önskar få produktblad tillsänt mig

Komplett mjukvara

Installationsprojekt av solcellsanläggningar kan vara komplext, men inte med SolarSuccess. Branschlösningen i NetSuite tillhandahåller en stark lösning för att hålla koll på projektuppgifter, budget, resurser och fakturering. Helintegrerad CRM-, lager- och ekonomilösningar gör att ert företag får kontroll över alla processer.

Läs mer hos Blu Banyan
NetSuite Customer Care Program

SuiteCorner

Som lokal NetSuite Solution Provider inom EMEA kan SuiteCorner säkerställa att alla processer inom SolarSuccess implementeras optimalt. Vi projektleder och hjälper även till med konfigurering och utbildning. I och med att flera av SuiteCorners appar inkluderas i SolarSuccess har vi ett nära samarbete med Blu Banyan. 

Boka ett webbmöte
”SuiteCorners appar är fantastiska och de skapar riktigt bra mervärde i våran branschlösning SolarSuccess"

Jan Rippingale, CEO BluBanyan (micro vertical of the year 2021) NetSuite Solution Provider

Vill du veta mer?

Boka ett kostnadsfritt möte med en representant från SuiteCorner så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns med affärssystemet NetSuite och SolarSuccess.