NetSuite CRM - Prospektering sälj med SuiteCorner

I en värld där bra kunddata är guld värt är det avgörande att ha rätt CRM-lösning. NetSuite CRM är det självklara valet som stärker ditt företag genom att optimera prospektering, processer, vårda leads och stödja din kundbas.

DNB Mockup

Frigör effektiviteten i din organisation med NetSuite CRM!

I en värld där allting rör sig blixtsnabbt är att vara konkurrenskraftig mer än bara att ha en fantastisk produkt eller tjänst. Det handlar om att hantera processer, prospektering, vårda leads och optimera din försäljningspipeline effektivt. Det är här NetSuite CRM kommer in i bilden och erbjuder en omfattande lösning för företag som strävar efter operativ excellens och att öka sin intäkt.

NetSuite CRM - SuiteCorner CRM Accelerate

Få ordning och struktur i säljprocesserna med vår lösning CRM Accelerate för NetSuite

NetSuite CRM, en kraftfull programvara för kundrelationer (CRM), är utformad för att effektivisera era affärsprocesser och erbjuda robust support för såväl prospektering som försäljnings-, marknadsförings- och supportinsatser. Med NetSuite CRM kan du utnyttja hela potentialen i din kunddata så att ingen lead halkar mellan stolarna och ingen möjlighet går förlorad.

Boka en demo
NetSuite Reporter Movie

Effektivisering av Processer

En av styrkorna i NetSuite CRM är dess förmåga att effektivisera processer inom hela organisationen. Oavsett om det handlar om att hantera prospektering, kundinteraktioner, automatisera repetitiva uppgifter eller centralisera data, förenklar NetSuite CRM allt. Att förenkla och optimera de här metoderna innebär mindre manuellt arbete och mer tid att fokusera på att vårda leads och slutföra affärer.

Hantering av Leads

En framgångsrik verksamhet är beroende av en konstant ström av leads från prospekteringsarbetet. NetSuite CRM:s förmåga att hantera prospektering och leads säkerställer att du inte bara fångar leads effektivt, utan även vårdar dem genom försäljningsflödet. Genom att följa lead-interaktioner och preferenser över tid kan du anpassa din kommunikation och öka sannolikheten för konvertering.

Board Pipeline Man

Optimera din försäljningspipeline

En välhanterad prospektering och en välfylld försäljningspipeline är livsnerven för varje företag. NetSuite CRM ger en tydlig översikt över hela din pipeline, vilket gör det möjligt att identifiera flaskhalsar, analysera prestanda och optimera dina försäljningsstrategier. Med NetSuite CRM kan du konvertera leads till betalande kunder mer effektivt och följa framgången av dina försäljningsinsatser.

Robust Support

Kundsupport är en integrerad del av kundresan. NetSuite CRM inkluderar supportfunktioner som gör att ditt team kan erbjuda förstklassig service. Få tillgång till kundinformation, spåra supportärenden och se till att dina kunder får snabb och effektiv hjälp, allt för att främja lojalitet och återkommande affärer.

CRM Accelerate – En anpassad lösning från Suitecorner

Även om NetSuite CRM utan tvekan är en kraftfull lösning i sig själv, vill vi introducera dig för vår lösning, CRM Accelerate. CRM Accelerate är ett premiumtillägg som kompletterar NetSuite CRM och erbjuder avancerade funktioner för att förstärka din CRM-upplevelse.

Med CRM Accelerate kan du ytterligare öka medvetenheten om ditt varumärke genom att använda våra för marknadsautomatisering, lead-scoring och avancerad analys. Det här är det perfekta valet för företag som vill ta sin CRM-strategi till nästa nivå.

Förkonfigurerade processer

Vi förstår att ”one size fits all”-lösningar bara tar dig så långt. I CRM Accelerate ställer vi in processerna enligt hur du arbetar i din organisation så att de verkligen hjälper till, istället för att ändra på hur ni arbetar för att passa ett verktyg. Om du av andra skäl behöver lägga till steg i ditt arbete har vi bästa praxis på plats för att hjälpa dig att införa dem om det behövs.

Visualisera ert försäljningsflöde

I CRM Accelerate har vi förfinat översikterna tillgängliga i olika tavlor för olika uppgifter. Till exempel Pipeline-tavlan där ditt team alltid får en bra visuell översikt över leads, möjligheter och nyligen avslutade affärer, allt visas tillsammans. Detta i kombination med nyckelindikatorer som visar pågående affärer, total försäljning och totala order kommer ditt team alltid att veta vad som ska göras härnäst för att konvertera prospekteringsarbetet till leads, till avslutade affärer.

Ta hand om kunderna

Detta är avgörande, inte bara för att behålla kunder, utan också för att öka potentialen för ytterligare försäljning och självklart den bästa marknadsföringen som finns, positiva kundrekommendationer.

Under en kunds livscykel kommer kunden i kontakt med din organisation genom flera olika kanaler. Från betald reklam till ett besök på hemsidan, registrerad som en lead, hanterad av försäljning och marknadsföring och senare med kundsupport. Den viktigaste aspekten är att du har stöd genom alla steg av kundresan och att dina medarbetare har den information de behöver för att göra det bästa möjliga jobbet. Med en tydlig kundresa kommer relationen med kunden att bli mer framgångsrik och du kommer att ha fler och nöjdare kunder.

För att hjälpa dig att maximera kundnöjdhet och potentialen för ytterligare försäljning under kundresan har vi dashboards och flera olika verktyg tillgängliga i CRM Accelerate för att säkerställa att alla dina team som interagerar med kunder, från försäljning till support, har en klar översikt över när en kund ska kontaktas, när är nästa möte, när är nästa telefonsamtal inbokat, vad är supporthistoriken etc.

Optimera Kundresor med NetSuite CRM

Kunder engagerar sig med din organisation över flera beröringspunkter, från annonser till leads, försäljning och support. Konsekvent stöd och information stärker ditt team och främjar starka kundrelationer och nöjdhet. NetSuite CRM förbättrar denna process för bättre kundresultat.

crm accelerate

Försäljning

 • Prospektering och leadgenerering
 • Hantering av leadsPipeline
 • Leverans och support
 • Ytterligare försäljning
 • Rapportering och uppföljning

Försäljningschefer

 • Budgetering, rapportering, försäljning och coaching
 • Prospektering och leadgenerering
 • Hantering av leads
 • Pipeline
 • Leverans och support
 • Ytterligare försäljning
Verticals and SuiteApps for NetSuite

Marknadsföring

 • Prospektering och leadgenerering
 • Marknadsföringskampanjer
 • Analys och rapportering
Support NetSuite CRM

Support

 • Support och kundsupport
 • Rapportering och uppföljning
Citat edisen
”Att använda SuiteCorners CRM-implementering var en gamechanger för vår försäljningsavdelning. Enkelheten och klarheten i processerna har lett till förbättrad datakvalitet, vilket ger oss korrekt pipelineinformation direkt där vi behöver den i Netsuite”

Magnus Sorlander, Founder, Chairman Edisen

NetSuite CRM

Vill du veta mer om CRM Accelerate för NetSuite?

Boka ett gratis möte med en representant från SuiteCorner Sverige, så berättar vi mer om alla möjligheter som erbjuds i NetSuite CRM. Vill du ha mer info kring CRM Accelerate kan du också fylla i formuläret nedan, så får du informationen direkt till din e-post.

Artiklar om NetSuite CRM