NetSuite ERP

NetSuite - Världens främsta affärssystem i molnet

Affärssystemet NetSuite från Oracle är ett omfattande standardsystem som har körklara moduler inom de flesta områdena. CRM, Order, Lager, Projekt, Fakturering, Ekonomi med koncernredovisning, Inköp, Leverantörsreskontra, Service, Support, E-handel mm. Listan kan göras mycket lång och här nedan kan ni läsa övergripande om möjligheterna med NetSuite. Kontakta oss på SuiteCorner, som NetSuite-experter sedan 2006 kan vi hjälpa er med systemleveranser och införandeprojekt.

Jag vill veta mer om NetSuite

Fyll i namn och epost så skickar vi dig några innehållsrika dokument om affärssystemet och molntjänsten NetSuite från Oracle.

Målgrupper

Systemet passar en mycket stor mängd av kunder i olika branscher oavsett storlek. Exempelvis är NetSuite det populäraste systemet världen över för Startup-företag. Ca 30.000 företag, organisationer och koncerner har valt NetSuite som sitt affärssystem. Skulle vi räkna med alla dotterbolag hos koncernkunderna skulle antalet kunna räknas i sexsiffrigt. Att standardssystemet finns körklart på över 20 olika språk (inkl Svenska) gör att vi hittar kunder i alla världsdelar. I Sverige har NetSuite funnits tillgängligt sedan 2006 då vårt team var med och introducerade NetSuite på den svenska marknaden. Boka ett möte med SuiteCorner så berättar vi mer om NetSuite och alla möjligheter.

Boka ett webbmöte

Bakgrund

Oracle/NetSuite var pionjärer inom äkta molntjänster med affärssystem. I över 20 år har systemet NetSuite funnits tillgängligt! 20 års erfarenhet ger ett stort försprång jämfört med konkurrerande system som bara haft sina lösningar tillgängliga i molnet de senaste åren. Uppgraderingar, som ingår i molntjänsten, kommer 2 gånger per år vilket medför att NetSuite alltid är uppdaterat och innehåller den senaste webb-tekniken. Säkerheten i lösningarna som Oracle borgar för är också ”state of the art”.
Boka ett möte med SuiteCorner så berättar vi mer.

Boka ett webbmöte

Integrationer & plattformen

Integrationsmöjligheterna är i stort sett obegränsade i NetSuite. Vi på SuiteCorner har exempelvis hjälpt till med att ta fram hundratals olika typer av integrationer genom årens lopp. Olika typer av för- eller eftersystem som NetSuite behöver kommunicera med. SuiteCorner har flera integrationsexperter inom bolaget.

NetSuite är inte bara ett standardsystem utan lika mycket en plattform som gör det möjligt att konfigurera lösningarna efter era egna systembehov. Med NetSuite är inte längre ordet anpassningar ett fult ord inom affärssystem. Alla tillpassningar och konfigureringar som är gjorda i plattformen NetSuite bara fortsätter att fungera även efter att löpande  uppgraderingar läggs in!

Boka ett webbmöte

Vill du veta mer om NetSuite?

Använd formuläret längst upp på denna sida för att ladda hem ett antal olika produktblad om NetSuite från Oracle.
Alternativt bokar ni in ett kostnadsfritt möte med en representant från SuiteCorner så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns med affärssystemet NetSuite och alla lösningar som vi kan erbjuda. I länken nedan kan ni välja att boka ett möte eller en demo av våra olika lösningar och appar.