NetSuite - Världens främsta affärssystem i molnet

NetSuite är ett världsledande affärssystem från Oracle och har funnits i över 20 år som molntjänst. NetSuite används nu av över 40.000 företag, koncerner och organisationer. Vi på SuiteCorner har varit med på den resan sedan 2006 och du  kan vara trygg med att vi kan hjälpa dig med allt du behöver i NetSuite, från uppstart till vidareutveckling och support & förvaltning.

NetSuite ERP
netsuite solution provider logo

Varför välja NetSuite som affärssystem?

NetSuite är byggt för att täcka allt du behöver från ett modernt affärssystem, oavsett om du är en startup eller en flerspråkig koncern spridd över flera kontinenter. Affärssystemet kommer med en mängd körklara moduler inom områden som bland annat CRM, order, lager, fakturering, ekonomi, koncernredovisning, inköp, leverantörsreskontra, projekt, support, e-handel och mycket mer.

Tekniken bakom NetSuite Affärssystem

Oracle som är en av världens största aktörer inom datahantering står bakom NetSuite sedan över 20 år tillbaka, detta till skillnad från flera konkurrenter som först på senare år flyttat ut i molnet. Då NetSuite är just en molntjänst, så slipper du alla lokala installationer och tekniskt underhåll. Uppgraderingar, som ingår i molntjänsten, kommer 2 gånger per år vilket medför att NetSuite alltid är uppdaterat och innehåller den senaste tekniken. Kort sagt, har du internet och en webbläsare så har du full tillgång till NetSuites alla funktioner varifrån som helst, remote eller kontor.
Självklart är säkerheten i lösningarna som Oracle erbjuder ”state of the art” och i framkant. NetSuite och Oracle kompromissar helt enkelt inte med sånt.

Boka demo
NetSuite finance report on phone

Att växa i NetSuite Affärssystem

När du väljer NetSuite så är du givetvis inte begränsad till de standardmoduler som NetSuite tillhandahåller, Alla systemets moduler delar samma tekniska plattform som även är öppen för att bygga egen funktionalitet som t ex kundspecifika integrationer vilket gör NetSuite oerhört öppet för att fungera i just er specifika miljö. När det gäller integrationsmöjligheterna så är de i stort sett obegränsade i NetSuite. Vi på SuiteCorner har exempelvis hjälpt till med att ta fram hundratals olika typer av integrationer genom årens lopp vilket gett oss stor erfarenhet av olika typer av för- eller eftersystem som NetSuite kan behöva kommunicera med.

Projekt Budget och Avräkning i NetSuite

SuiteCorner – Er NetSuite partner

Vi på SuiteCorner var med och introducerade NetSuite på den svenska marknaden 2006 och är officiell NetSuite Solution Provider sedan många år. Sedan dess har vi arbetat tillsammans med många olika kunder med allt från att komma igång, till komplexa integrationer och anpassningar till interna affärsmodeller och arbetsprocesser. Med kunskapen från allt detta har vi byggt branschspecifika lösningar optimerade för t ex eventhantering, medlemshantering, NetSuite CRM, projekthantering, rapporthantering, processvisualisering och mycket mer. Behöver du hjälp med att integrera NetSuite i just din miljö, mot dina specifika system så känner vi oss trygga i att med +18 års erfarenhet i ryggen av integrationer och lösningar i NetSuite, så kommer vi att hitta en bra lösning tillsammans med er.

Boka demo med SuiteCorner

NetSuite add-ons och branschlösningar

Tittar vi på några av de förberedda branschlösningar vi tagit fram genom åren så ser vi att vi täcker stora delar av det som företag normalt behöver utöver standardfunktionaliteten i NetSuite. Vi har add-ons och färdiga branschlösningar på plats, från kraftfullt stöd i säljprocessen och kundhantering, till projekthantering, till supporthantering. Utöver det har vi specialiserade lösningar för saker som prenumerationshantering, medlemshantering och personaluthyrning. Givetvis med sömlös koppling till funktion som fakturering, rapporter och andra verktyg i NetSuite. Nedan kan du läsa mer om våra olika lösningar vi tagit fram i NetSuite.

Specifika lösningar och Add-ons i NetSuite

NetSuite produktblad svenska

Svensk ekonomipaketering av NetSuite från SuiteCorner

SuiteCorner har arbetat fram en unik svensk ekonomipaketering av NetSuite. Vi har samlat det bästa av all vår ”know-how” i denna paketering. Med en implementering av NetSuite från SuiteCorner medföljer också en svensk ekonomihandbok som är mycket uppskattad. Exempel på funktioner som ingår i SuiteCorners implementering av ekonomi: robusta bankintegrationer för betalflöden, integrationslösningar för distribution av fakturor (e-faktura peppol, e-post, postalt), SIE-export med stöd för stora filer, dimentioner, multibook samt ekonomihandboken.

Ladda ned produktblad

Vill du veta mer om NetSuite och SuiteCorner?

Boka ett gratis möte med en representant från SuiteCorner Sverige, så berättar vi mer om alla möjligheter som erbjuds i NetSuite tillsammans med våra lösningar från SuiteCorner. Du kan också fylla i formuläret nedan, så skickar vi mer information om NetSuite.

Artiklar om NetSuite

Läs mer om artiklar vi skrivit kring NetSuite och de lösningar som SuiteCorner tagit fram.