Eventhantering i NetSuite - Fördelarna med Event Success

När du väljer SuiteCorners Event Success för din eventhantering får ni ett paket med bland annat:

 • Smidig budgetering och projekthantering
 • Sömlös hantering av sponsorer, boende och kommunikation med deltagare
 • Automatiskt genererade produktblad
 • Dynamiska eventsidor
 • Smidig ankomstregistrering med utskrift av namnbrickor
 • All ekonomihantering i samma system
eventhantering netsuite

Eventhantering i Event Success – En helhetslösning!

I stället för att skicka information mellan flera olika system så har ni allt i ett och samma system för er eventhantering, från hantering av eventet, till fakturering, kommunikation med deltagare, rabatthantering, talarpresentationer, presentation på webben och mycket mer. Oavsett om eventformatet är digitalt, på plats eller hybrid hanterar Event Success allt som rör eventhanteringen, från idéstadie till en slutgiltig ekonomisk uppföljning.
Med en lösning för eventhantering i NetSuite får ni utöver all hantering kring eventen, marknadens bästa ERP och CRM lösning i molnet.
Med en lösning i NetSuite får ni utöver all hantering kring eventen, marknadens bästa ERP och CRM lösning i molnet.

Event Report on Phone

Budgetering och uppföljning – En nödvändig del av eventhantering

Med er eventhantering i Event Success för NetSuite får ni äntligen full koll på budgeten för respektive event. Beräkna i förväg eventets lönsamhet baserat på olika deltagarscenarier. Följ eventets lönsamhet i realtid baserat på faktiska intäkter och kostnader, Ta ut tydliga rapporter för uppföljning och förbättringar inför nästa eventplanering, allt så klart integrerat med ekonomifunktionerna i NetSuite.

Boka demo
Projekthantering i event success
Event Success for NetSuite

Eventhantering i projektform – Ordning och reda

Nyckeln till en bra eventhantering ligger i planering och arrangemang. Att skapa ett lyckat event är som vi alla vet, ett projekt med många pusselbitar som måste finnas på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Event Success för NetSuite får ni äntligen ett kraftfullt och lätthanterat projektverktyg för eventhantering. Vanligt förekommande aktiviteter i eventhantering är att ta fram program, boka talare, boka lokaler, beställa mat, ljud och bild, erbjuda boende, hitta utställare och partners, personal till eventet, städning, marknadsföring, betala leverantörer, fakturera kunder etc. Listan på vad som ska göras före, under och efter eventet kan göras lång och därför är ett gediget projektstöd nästintill en nödvändighet för att lyckas leverera ett lyckat event. För att hantera allt detta kommer eventhantering i Event Success för NetSuite med förkonfigurerade projektmallar med de aktiviteter som är typiska för en viss typ av event. Välj en mall och autogenerera de aktiviteter som behöver genomföras så är du igång snabbt och effektivt. Självklart kan mallarna anpassas specifikt efter era behov och arbetssätt.

Event resurces

Resurser, lokaler och scheman i eventhantering?

Utöver allt som man har koll på och gör internt i eventhanteringen, så finns det en hel del externa saker som behöver ske. Program för eventet ska sättas, talare och andra resurser ska kontaktas och bokas tillsammans med allt material de behöver på eventet, lokalbokning ska synkroniseras och eventuellt boende för deltagare ska hittas och förbokas. Schema ska skapas och göras tillgängligt för deltagare och talare, med mera. Med eventhanteringen i Event Success för NetSuite får ni stöd att hantera allt detta. Hantera lokaler och resurser, från första kontakt till insamling av presentationer och bilder till fakturering och att slutligen betala inkommande leverantörsfakturor.

Boka demo
eventhantering i NetSuite - event success by SuiteCorner

Eventhantering på webben ingår

Att integrera din eventhantering på webben med presentation, sökbarhet, bokningsfunktioner, med mera kan vara ett omfattande arbete. När du lägger din eventhantering i Event Success medföljer en förkonfigurerad webbportal som presenterar alla event på ett snyggt och säljande sätt. Bokning till event hanteras så klart via portalen och informationen uppdateras i realtid till Event Success i NetSuite. Webbportalen är fullt integrerad med NetSuite och innehållet skapas dynamiskt baserat på den information som ert team lagt upp om eventen i NetSuite. Sidan kan enkelt stylas om enligt ert företags branding. Finns behovet av utbyggnad av funktion eller liknande så kan portalen byggas ut enligt era önskemål. Webbportalen blir en naturlig del av eventhanteringen och är tillgänglig för alla typer av event från Event Success i Netsuite oavsett om eventet är företagsanpassat eller om det är ett öppet event som vem som helst kan anmäla sig till.

Exempelsida eventwebb
Event Kommunikation

Kommunikation – en nödvändig del av eventhantering

När du använder Event Success för er eventhantering får era medarbetare det stöd som krävs för att upprätthålla en professionell dialog med era deltagare. Event Success håller koll på att bekräftelser, biljetter och programblad skickas ut till rätt mottagare, exakt så som ni konfigurerat eventet Det här gör att all kommunikation med deltagarna både före, under och efter eventet håller sig till en röd tråd och får deltagarna att känna sig både sedda och omhändertagna.
Efter eventet hanterar Event Success givetvis uppföljning med alla deltagare så att ni hela tiden kan förbättra er. Event Success låter er helt enkelt fokusera på att leverera de bästa eventen och få de nöjdaste kunderna på marknaden.

Event Registration

Blixtsnabb digital incheckning på era event

Med Event Success har ni tillgång till Event Registration for NetSuite. Med kameran på mobilen eller paddan läser ni enkelt av biljetterna och deltagarna ankomstregistreras direkt i eventet i NetSuite och får sina namnbrickor utskrivna.
Detta gör det enkelt för er att hålla reda på vilka som har kommit och ger också eventet en professionell inramning. Dessutom, på namnbrickan som skrivs ut i samband med registrering har ni möjlighet att printa vad ni vill. Detta öppnar upp möjligheten att erbjuda era partners att synas på namnbrickan som en del i sponsorpaketet.

Boka demo
kvinna med laptop NetSuite partner SuiteCorner

Sömlös ekonomihantering i världsklass med Event Success

Med Event Success i NetSuite för er eventhantering så har ni en sömlös koppling till alla NetSuites ekonomifunktioner, från fakturering enligt kundens önskemål, utskick av inköpsordrar, ankomstregistrering och betalning av leveransfakturor med atteststöd. Då allt ligger i samma system och alla kostnader och intäkter kopplas till eventen så har ni en komplett budgetuppföljning i er eventhantering, och kan direkt i resultat- och balansräkningen se hur lönsamma era event varit.
Med ekonomin som en integrerad del av eventhanteringen sparar ni både tid och pengar och får full kontroll på alla rutiner direkt i NetSuite.

CRM ingår – Hantera hela kundresan för alla kunder

SuiteCorners CRM Accelerate för Netsuite är ett av marknadens mest kraftfulla och lättanvända CRM-system idag. Det ingår som del i Event Success och ger säljarna allt stöd de behöver, och mer därtill när de jagar nya affärer. Oavsett om det gäller att finna nya eventdeltagare, sponsorer, utställare eller om det gäller att bearbeta gamla kunder så har säljarna stöd i alla dessa processer.
Med all data samlad i CRM Accelerate för NetSuite är det enkelt att filtrera fram olika målgrupper för kommande event. Marknadsavdelningen kan smidigt rikta kampanjer och e-marketing till dessa målgrupper och hjälpa säljarna att bearbeta leads, prospekts, kunder och tidigare deltagare i marknadsföringen.
Då det är otroligt viktigt att kunna ta hand om sina kunder även under och efter ett event, så har CRM Accelerate givetvis även en supportmodul som gör det smidigt för er att hålla reda på och ta hand om inkomna ärenden. Med eventhanteringen i Event Success och CRM Accelerate för Netsuite kan ni verkligen ta hand om era kunder genom hela deras livscykel.

Läs mer om NetSuite CRM
eventhantering netsuite

Vill du veta mer om Eventhantering i NetSuite och Event Success?

Boka ett gratis möte med en representant från SuiteCorner Sverige, så berättar vi mer om alla möjligheter som erbjuds i NetSuite tillsammans med våra lösningar från SuiteCorner. Du kan också fylla i formuläret nedan, så skickar vi mer information om Eventhantering i Event Success.

Varför Eventhantering med Event Success?

Svaret är enkelt, har ni er eventhantering i Event Success for NetSuite har ni, tack vare SuiteCorners lösning, tagit ett helhetsgrepp kring er eventhantering och ger er som arbetar med event och konferenser en möjlighet att hantera verksamhetens alla processer i ett och samma system utan kompromisser.
Så frågan borde snarare vara: Varför inte eventhantering med Event Success för NetSuite?

Event Management for NetSuite

Eventhantering

Event Success har stöd för alla processer.

 • Ta hand om alla idéer
 • Budgetering
 • Projektledning
 • Resursplanering
 • Schemaläggning
 • Eventsidor
 • Kommunikation
 • Ankomstregistrering
 • Ekonomihantering
 • Uppföljning
 • CRM
Project NetSuite Event Manager

Projektledning

Ett projektverktyg som ger er total överblick och kontroll.

 • Projektmallar för alla typer av event
 • Automatgenererade aktiviteter
 • Aktivitetsuppföljning
 • Resursplanering
 • Tidregistrering
 • Vidarefakturering
 • Rapportering
 • Retrospektiv för att lära och bli bättre
event success demo by SuiteCorner

Eventwebb

Dynamiskt genererad eventwebb med content från NetSuite.

 • Presentation av eventet
 • Presentation av talare
 • Schema
 • Priser och kampanjrabatter
 • Rekommenderade boenden
 • Sponsorer
 • Utcheckning
Event Registration

Incheckning

Ankomstregistrering ger eventet en proffsigare känsla.

 • Scanna biljett med telefon eller padda
 • Automatisk ankomstregistrering
 • Printning av namnbrickor
 • Layout på brickan är valfri och kan vara del i ett sponsringspaket där sponsor får sin logga utprintad.

Ekonomi

Med helintegrerad ekonomi kan ni bli effektivare och växa.

 • Kundreskontra
 • Automatiserad avisering och fakturering via E-faktura, epost och postalt
 • Samfakturering med flexibilitet
 • Leverantörsreskontra
 • Scanna och ankomstregistrera
 • Uppföljning och rapportering
 • Stöd för Koncernhantering
 • Och mycket mer
Verticals and SuiteApps for NetSuite

CRM

Få full koll på kunder och hur ni ligger till i säljet.

 • Prospektering
 • Leadhantering
 • Hantera kunder
 • Deltagare
 • Hantera sponsorer och partners
 • Säljpipeline
 • Aktivitetshantering
 • Marknadsföring
 • Säljbudgetar
 • Support

Lär artiklar kring Eventhantering i NetSuite