NetSuite SuiteCorner We hiring join our team

Lediga Jobb

Det händer mycket runt SuiteCorner och vi behöver bli fler i teamet. Vi har annonser ute på sociala medier och det pågår flera parallella rekryteringskampanjer. Om du missat våra kampanjer kan du läsa vad vi söker efter just nu.

Ekonom

Gillar du ekonomiprocesser och tycker om att arbeta med affärssystem? SuiteCorner söker en ekonom som gärna också har erfarenhet av konsultinsatser runt ekonomiprocesser. Har du tidigare arbetat med NetSuite är det givetvis ett plus. Minimikravet är att du är utbildad ekonom, har bred kunskap inom ekonomisystem samt några års arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifterna kommer att variera mycket. Att hjälpa våra kunder med stöd runt deras ekonomiprocesser i NetSuite kommer att vara en av de viktigaste uppgifterna. Du kommer även att få hjälpa till med vår egen administration inom framför allt redovisning och reskontra. I och med att vi också utvecklar egna add-ons till NetSuite kommer det att finnas möjlighet att djupdyka i utvalda ekonomirelaterade systemtillägg. Några exempel på add-ons inom ekonomi är SuiteCorners Intäktsperiodisering eller Budget.

Läs mer här

NetSuitekonsult

SuiteCorner söker nu erfarna Netsuite-specialister till vårt team.
Vill du vara med om en spännande tillväxtresa och utveckla SuiteCorner tillsammans med oss?

Som NetSuite-konsult hos oss arbetar du med implementeringsprojekt, utbildningar, vidareutveckling samt interna utvecklingsprojekt.
Konsultera kunden i deras verksamhetsprocesser och även hjälpa till med kundservice efter GoLive.
Detta möjliggör du genom att kommunicera, vara rådgivande, rapportera och utveckla processer i kundernas NetSuite implementeringar enligt kundens behov.
I den här rollen deltar du i intressanta kundprojekt och får möjligheter att utmana din egen kompetens och utvecklas som NetSuite specialist.

Läs mer här
Daniel Remming SuiteCorner

Säljare

Är du en stjärnsäljare? Tillhör du gruppen där 10% av säljarna står för 90% av omsättningen? Då vill vi att du tittar närmare på vad vi kan erbjuda för dig!

SuiteCorner söker nämligen en erfaren och driven säljare för våra produkter och tjänster. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja ekonomi- eller affärssystem men det är inget krav så länge som du har dokumenterad erfarenhet av att sälja avancerade systemlösningar.

Det allra viktigaste är att du ska ha rätt driv och inneha förmågan att kunna jobba metodiskt och självständigt. Vi har marknadens bästa CRM-lösningar i NetSuite som kommer att ge dig allt systemstöd som du behöver i ditt arbete.

Läs mer här

HTML/FreeMarker-utvecklare

Just nu letar SuiteCorner efter sin nästa medarbetare till teamet  som arbetar med Reporter.

Vi tror att du är en En teknik-intresserad person med goda kunskaper inom HTML och CSS. Du är social person och föredrar att jobba tätt med ditt team samtidigt som du är självgående och gillar frihet under ansvar. Vi söker främst dig som arbetat upp till 2 år efter avslutad eftergymnasial utbildning inom området IT och teknik. Vi ser oss själva som ett kunskapsdrivet företag och letar därför efter dig som är hungrig på kunskap och ser värdet i att kunna utvecklas både i och med rollen.

Läs mer här

SuiteCorners värdegrund

-På SuiteCorner ser vi ALLTID personen först

-På SuiteCorner RESPEKTERAR vi varandra

-På SuiteCorner HJÄLPER vi varandra I alla lägen

-På SuiteCorner är vi alla lika VÄRDA

-På SuiteCorner UTVECKLAS vi individuellt och som team

-På SuiteCorner skapar vi MÖJLIGHETER

-På SuiteCorner skapar vi VÄRDE, för oss och för omvärlden

 

NetSuite Christoffer Simeonidis SuiteCorner
Vi på SuiteCorner strävar efter att bli det företag vi själva alltid velat jobba på. Ta chansen att bli en del av vårt härliga team

Christoffer Simeonidis - Head of Human Resources

Har du några frågor?

Kontakta oss på SuiteCorner så berättar vi mer om alla möjligheter som finns med våra appar, branschlösningar och partnerskap.

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte med er eller svarar på eventuella frågor via mail.