Kanban Pipeline Board in NetSuite

Webbinarium - Acccelerera CRM i NetSuite

CRM Expert

SuiteCorner startar nu igång en ny omgång kostnadsfria CRM Webbinarier för att hjälpa
NetSuitekunder igång med Effektiva säljprocesser!

I början av 2024 håller SuiteCorner flera kostnadsfria webbinar om hur  företag som använder NetSuite snabbt och enkelt kan komma igång med all fantastisk CRM funktionalitet som finns i systemet och samtidigt engagera hela organisationen. Eventdatum & länk till anmälan
Tisdag,16 Jan, 4.00-5.00 pm (CET)
Tisdag, 30 Jan, 4.00-5.00 pm (CET)
Tisdag, 13 Feb, 4.00-5.00 pm (CET)
Tisdag, 5 Mar, 4.00-5.00 pm (CET)
Tisdag, 19 Mar, 4.00-5.00 pm (CET)
Dessa webbinarier hålls på engelska

Maximera användandet och nyttan med CRM i NetSuite

Att ha tydliga processer för hur ni arbetar med prospektering, leadsbearbetning, att driva affärerna genom en pipeline och sen ta hand om kundens leverans och framtida support kan tyckas vara en självklarhet. Men det är inte alla organisationer som har en tydlig bild av hur detta ska göras och tappar därför både affärer och kunder.

Sedan Daniel Remming började arbeta med NetSuite 2006 har CRM funktionerna i NetSuite legat honom varmt om hjärtat. Tillsammans med övriga teamet på SuiteCorner har Daniel samlat på sig stor erfarenhet inom detta område och hur det bäst hanteras i NetSuite. Detta vill vi nu dela med oss av. Under detta 1 timmars webbinarium kommer Daniel gå igenom en noga genomtänkt kundresa och samtidigt visa hur olika delar av organisationen involveras för att hjälpa ert företag bli så framgångsrikt som möjligt med NetSuite.

Har ni frågor om webbinariet?

Om ni har några funderingar kring webbinariet får ni gärna skicka mej ett mail.