Reporter for NetSuite – Tävling

Reporter for NetSuite by SuiteCorner – Tävling

Längre ned i detta inlägg presenteras ett roligt tävlingsmoment.

Oavsett vilket affärssystem som används så är det inte ovanligt att man ställs inför utmaningar beträffande utskriftsdokument och rapporter. Samma sak gäller även i NetSuite. Standardsystemet NetSuite erbjuder en stor mängd fantastiska standardrapporter och utskriftsdokument inom de flesta områdena som vanligtvis täcker 80-90% av de flestas behov. För att enkelt kunna tillgodose allas behov tog vi på SuiteCorner fram Reporter for NetSuite som en add-on till NetSuite. Reporter for NetSuite fungerar ungefär som standardsystemets Advanced PDF men med den stora skillnaden att vi kan använda valfritt antal datakällor när vi bygger upp utskriftsdokumentet eller rapporten. I reporter-editorn ingår en mängd funktioner som verkligen underlättar framställandet och publiseringen av era rapporter och layouter. Många gånger bygger vi även in drill-down-funktionalitet, även om det är ett PDF-dokument som vi framställer så finns där klickbara länkar till underliggande data! Rapporter och utskriftsdokument kan även publiceras på valfri dashboard inne i NetSuite, beställas via en knapp på valfritt record eller skickas schemalagt eller smidigt triggas via ett workflow.

Reporter for NetSuite är 100% byggd för NetSuite och körs 100% inne i NetSuite!

Här nedan visas Company Financials som ligger publicerad direkt på användarens dashboard

Rapporten använder multipla datakällor och i en och samma rapport erbjuds nyckeltal, profit and loss, balance sheet, analys av AR, AP och en djupdykning i redovisningsddimensionerna Department, Class och Location. Allt i samma rapport! Rapporterna kan också köras på olika språk om så önskas.

Filtersektionen

Med filtersektionen längst upp är det enkelt att lägga in de filter som önskas och direkt generera rapporten med nytt data. Ni kan även skriva in egna kommentarer som tas med i rapporten.

Användningsområden

Användningsområdena för Reporter for NetSuite är obegränsade! Om data finns i ert NetSuite-konto finns det nästan alltid en möjlighet att få med informationen i en rapport eller i ett utskriftsdokument. Reporter for NetSuite kan också användas för att ta fram utskriftsdokument för offerter, orderbekräftelser, fakturor och andra transaktionsdokument. Särskilt användbar om ni har särskilda krav och delar av innehållet måste hämtas från andra datakällor än bara transaktionen.

Standardmallar i Reporter for NetSuite

Med Reporter for NetSuite medföljer ett antal standardmallar inom CRM, Projekt och Ekonomi. Körklara rapporter mot standardsystemet. Mallarna kan enkelt modifieras och användas som utgångspunkt om ni har andra krav på innehållet. Det går givetvis lika bra att bygga helt nya rapporter och utskriftsdokument från ”scratch”.

Visst låter det intressant!

Här kan ni läsa mer om Reporter for NetSuite by SuiteCorner >>

Tävling

SuiteCorner arbetar kontinuerligt med att lägga till nya mallar i Reporter for NetSuite. Rapporter och utskriftsdokument som många kunder har glädje av lägger vi in som en mall i Reporter for NetSuite.

Ni som kund eller partner till NetSuite har säkerligen idéer om vad ni skulle önska fanns som en standardrapport. SuiteCorner utlyser därför en tävling för att samla in idéer till nya standardrapporter i Reporter for NetSuite.
Ni tillhandahåller oss en idé och en ”mockup” i word eller powerpoint där ni förklarar vad rapporten ska innehålla, vart datat ligger lagrat (vilka tabeller) och hur ni vill att rapporten ska kunna filtreras.

Bidrag till tävlingen ska sändas till sales@suitecorner.com senast 31 maj 2024. Märk mailet med Tävlingsbidrag Reporter for NetSuite.

Vinnaren

SuiteCorner väljer därefter ut bästa idé och tävlingsbidrag. Vinnaren meddelas senast 15 juni 2024.

I vinst erbjuder SuiteCorner gratis licens på Reporter for NetSuite samt att vi tar fram rapporten och hjälper till och implementerar den kostnadsfritt i ert NetSuite-konto. SuiteCorner förbehåller sig rätten att införa rapporten som en mall i Reporter for NetSuite och att vi kan använda den som ett exempel och referens i vår marknadsföring.

Andra lösningar från SuiteCorner

SuiteCorner har arbetat fram en mängd olika add-ons och branschlösningar till NetSuite. Vi har sedan 2006 haft 100% fokus på NetSuite och vi har skaffat oss en unik kunskap om standardsystemet NetSuite och dess tillhörande plattform.

Här kan ni läsa mer om alla lösningar från SuiteCorner.

Här kan ni läsa andra intressanta blogginlägg om NetSuite från SuiteCorner.

Bästa Hälsningar
Rikard Burman Holmgren, CEO

Se fler blogginlägg