Accelerera ditt företag med NetSuite: Välkommen till SuiteCorners NetSuite webbinarier för expertinsikter

Hej alla,

Det är dags för kunskapsdelning!

I det ständigt föränderliga landskapet av teknologi krävs det mer än att bara hänga med för att ligga i framkant – det kräver proaktivt lärande och en djup förståelse för de verktyg som kan lyfta din verksamhet. Verktyg som NetSuite. Vi är glada över att presentera SuiteCorners kommande webinarserie, designad för att ge dig värdefulla insikter i NetSuites värld. Från att utnyttja potentialen hos NetSuite som affärssystem och plattform till att utforska NetSuite CRM. Vår webinarserie kommer att utrusta dig med praktisk kunskap för att driva tillväxt, effektivisera verksamheten och accelerera din verksamhet.

Följ med oss på upplysande sessioner och låt oss ge oss ut på denna resa mot affärsexpertis tillsammans!

Detaljer för webinarieserien
Värd: SuiteCorner NetSuite-teamet
Alla webbinarier är kostnadsfria

Accelerate the CRM in NetSuite

Ett insiktsfullt webbinarium arrangerat av Suitecorner, där vi utforskar möjligheterna med NetSuite CRM och dess potential att påskynda dina kundrelationer. Vi kommer att djupdyka in i NetSuite CRM för att upptäcka hur detta kraftfulla verktyg för hantering av kundrelationer kan förändra dina interaktioner, effektivisera kommunikationen och främja varaktiga relationer med dina kunder. Vi kommer att utforska de omfattande funktionerna hos NetSuite CRM, från att ta hand om leads till förbättrad kundsupport.

Eventdatum och anmälan:
Tisdag 19 september kl. 16.00–17.00 (CET)
Tisdag 3 oktober kl. 16.00–17.00 (CET)
Tisdag 24 oktober kl. 16.00-17.00 (CET)
Tisdag 7 november kl. 16.00–17.00 (CET)

Dessa sessioner hålls på engelska.

Läs mer och boka din plats!

NetSuite as an ERP and platform

Detta webbinarium handlar om att frigöra potentialen hos NetSuite som affärssystem och en omfattande affärsplattform. Lär dig hur NetSuite kan effektivisera din verksamhet, ge realtidsinsikter och erbjuda en helhetsbild av dina affärsprocesser. Vi guidar dig genom kärnfunktionerna och fördelarna som NetSuite erbjuder som affärssystem och plattform. Vårt team på SuiteCorner är Sveriges mest erfarna NetSuite-team och under detta webinar delar vi med oss av våra mest värdefulla insikter.

Event date & registration:
Torsdag 14 sep 09.00-09.45 (CET)
Onsdag 27 sep 09.00-09.45 (CET)
Torsdag 5 oct 09.00-09.45 (CET)
Torsdag 12 oct 09.00-09.45 (CET)
Torsdag 19 oct 09.00-09.45 (CET)

Dessa sessioner hålls på svenska.

Läs mer och boka din plats!

Nyfiken på att veta mer?

Välkommen att boka ett möte så kan vi berätta mer om möjligheterna med NetSuite.

Se fler blogginlägg