Använder ni NetSuite inom CRM eller Project Management?

Använder ni NetSuite inom CRM eller Project Management? Sitter ni med flera olika systemapplikationer för att hantera verksamheten? Eller upplever ni att användarna inte får det systemstöd som efterfrågas?

SuiteCorner erbjuder flera olika add-ons inom CRM och Project Management till NetSuite som lyfter användarupplevelser och strömlinjeformar arbetet. Alla lösningar är 100% byggda för NetSuite och körs 100% inne i NetSuite. Dvs det finns inga externa applikationer inblandade i de lösningar som SuiteCorner levererar.

CRM Accelerate for NetSuite by SuiteCorner

I den här paketeringen ingår bl.a. moderna kanban tavlor, unika säljrapporter och optimala roller för säljare, säljchefer och marketingpersonal. Med CRM Accelerate for NetSuite erhålls CRM-lösningar som möjliggjort att vi ersatt SalesForce många gånger! Har ni NetSuite som affärssystem så behövs verkligen inga andra CRM-system då allt kan hanteras i ETT och samma system.

Why run CRM in NetSuite

Kontakta oss på SuiteCorner så berättar vi mer om hur ni på mindre tid än en vecka kan komma igång med CRM i världsklass i NetSuite.

Här kan ni läsa mer om CRM Accelerate for NetSuite

 

Project Accelerate for NetSuite by SuiteCorner

Det här är en paketering som installeras på toppen av standardmodulen SuiteProjects. I Project Accelerate for NetSuite ingår också moderna kanban tavlor, ett flertal mycket omfattande projektrapporter, roller för projektledare, script för att skapa budget eller resursallokeringar samt en helt unik Invoice Workbench. Med Invoice Workbench kan ni enkelt hantera samfakturering eller varför inte låta kunderna godkänna debiteringsunderlagen innan ni fakturerar? (kunder behöver inte en användarlicens i ert system för att godkänna debiteringsunderlag till faktureringen)

Kontakta oss på SuiteCorner så berättar vi mer om hur ni snabbt komma igång med Project Accelerate i NetSuite.

Här kan ni läsa mer om Project Accelerate for NetSuite.

Alla lösningar från SuiteCorner är tillgängliga för alla kunder eller partners världen över. Där NetSuite finns så hittar ni lösningar från SuiteCorner!
Jag har personligen snart 2 decennier av erfarenhet i NetSuite. Oavsett ämne inom NetSuite tar jag gärna ett möte och delar med mig av mina erfarenheter. Här kan ni boka ett 30 min möte med mig och själva välja en tid som passar er.

/Rikard Burman Holmgren CEO SuiteCorner

Se fler blogginlägg