Affärssystem i NetSuite - Ett affärssystem i molnet

Vi hjälper er att komma igång med NetSuite Affärssystem snabbt och smidigt

netsuite affarssystem

Varför ett affärssystem från NetSuite?

SuiteCorner är NetSuite partner i Sverige och har i över 15 år arbetat med NetSuite Affärssystem som är världsledande och används av oerhört många företag över hela världen i dagsläget. Bakom NetSuite står Oracle som är ett av världens mest framgångsrika företag när det gäller datahantering vilket ger en trygghet att systemet vilar på en stabil grund. NetSuite med över 20 år på nacken är ingen dagslända.

Med SuiteCorner som samarbetspartner kommer du att få tillgång till ett affärssystem från NetSuite som passar ditt företags behov i nuläget, men som också är framtidssäkrat så du tryggt kan växa vidare i visshet att affärssystemet kommer att finnas där för dig även i morgon.

NetSuite Affärssystem

Nå ditt affärssystem överallt

Med ett affärssystem från Netsuite som bas för ditt företags behov av affärsstöd, planering och processhantering har du bland det mest flexibla system du kan hitta på marknaden. Systemet är helt molnbaserat vilket eliminerar behovet av tunga lokala installationer som binder personal till kontoret och installerad programvara. En browser och internet så har du och din personal full access till allt som NetSuites affärssystem erbjuder.

NetSuite Affärssystem

Utbyggbarhet – flexibel affärssystem

NetSuites Affärssystem är modulärt och kan såklart även byggas ut med kundspecifika lösningar. Vi på SuiteCorner erbjuder som NetSuite partner ett flertal färdiga branschlösningar som gör att du snabbt kommer igång med just den kombination av moduler som är rätt bas för ett affärssystem i just din bransch. Behöver du inte en helhetslösning just nu, erbjuder vi självklart ett affärssystem från NetSuite med avgränsad, men mer specifik funktionalitet i form av Add-Ons för att hantera dina behov, så klart med möjlighet att växa vidare i din takt.

NetSuite Affärssystem

Ett affärssystem som är skalbart

I och med att NetSuites affärssystem är molnbaserat så skalar det enkelt tekniskt för att hantera olika mängder trafik och användare även i intensiva perioder som bokslut och planeringar som kräver hantering av mycket data samtidigt.

Men skalbarheten slutar inte där. NetSuites affärssystem är byggt för att hantera allt för en liten startup, och genom hela resan upp till en multinationell koncern utan behov att byta system med kostsamma och komplicerade migreringar av data för att kunna behålla historiskt data.

 

NetSuite Affärssystem

Söker du ett tryggt affärssystem?

Tack vare att NetSuites affärssystem är molnbaserade vet ni att såväl access som backups av företagets data är säkrat utan att din personal behöver hantera uppgraderingar, backups etc.

Men kanske ännu viktigare, en verifierad och delad källa till data för beslutsunderlag. Hur många gånger har ni inte sett presentationer med underlag från exceldokument där någon hämtat data någonstans ifrån, slagit ihop det och rekommenderar ett beslut. Var kom datan ifrån, hur räknade man på det, vilka KPIer stöds, etc. Med ett affärssystem från NetSuite som centralt lagrar er verifierade data och med verifierade, korrekta sätt att hämta ut beslutsunderlag som är mätbara och verifierbara ger en extra trygghet när dom tunga besluten ska tas.

personaluthyrning netsuite med suitecorner

Vill du veta mer om NetSuite Affärssytem?

Boka ett möte med oss på SuiteCorner Sverige så går vi tillsammans igenom NetSuites Affärssystem, moduler, Add-Ons och andra alternativ så vi ser hur en lösning för just er verksamhet skulle kunna se ut. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Boka demo

Artiklar om att använda NetSuite som affärssystem