NetSuite Customer Care Program

Säljare

SuiteCorner söker nu en erfaren säljare till vårt team!
Vill du vara med om en spännande tillväxtresa och utveckla SuiteCorner tillsammans med oss?

Vill du bli en av våra stjärnsäljare?

Jag önskar att bli kontaktad av någon från SuiteCorners Management angående en anställning.

Om rollen 
Som säljare hos oss arbetar du med många bollar i luften samtidigt då vi erbjuder en stor mängd produkter och tjänster åt våra kunder. Huvudsakligen handlar ditt arbete om att bearbeta prospekt som på ett eller annat sätt har hört av sig till oss och vill veta mer. Du kommer inledningsvis involvera olika kollegor i säljprocessen för att snabbast möjligt nå ett avslut i affären. Våra CRM-lösningar i NetSuite erbjuder många möjligheter då vi använder vår egna branschlösning CRM Accelerate for NetSuite. En av de paketeringar som du också kommer att vara med och sälja. Ditt primära uppdrag består i att driva affärerna i mål! Sedan har vi olika team som kommer att ta hand om implementeringarna. Fokus kommer att ligga på just våra appar och paketeringar så du bör brinna lite för riktigt sofistikerade systemlösningar.

En annan viktig del i ditt arbete kommer att vara bearbetning i sociala medier. Framför allt så behöver du arbeta aktivt i olika LinkedIn-kanaler då vi har tusentals bra kontakter i LinkedIn som behöver bearbetas genom olika ”Posts” och filmer som vi lägger ut i marknadsföringen. Ett aktivt arbete i sociala medier leder till trafik till vår webb som i sin tur leder till nya prospekts och nya affärer.

Du får garanterat möjlighet att utmana din egen kompetens och utvecklas som säljare hos oss!

Vad förväntar vi oss av dig?
– Dokumenterad erfarenhet av arbete kopplat till olika säljprocesser av avancerade systemlösningar
– Djupare kunskaper på något CRM-system
– Förståelse för olika sociala medier

Meriterande
Erfarenhet från olika affärssystem.

Formella krav
Flytande i tal och skrift i svenska och engelska – Fler språk kan vara meriterande.
Har relevant utbildning från högskola eller universitet.

Om dig
Du gillar att ha ordning och reda på affärerna! Du är en lagspelare som sätter teamet först. Du vill genuint hjälpa våra kunder att lyckas och du strävar efter att hitta helhetslösningar som ger kund mer än de förväntat sig. Du arbetar på att utveckla din egen kompetens och dela med dig av dina erfarenheter till dina kollegor.

Vad erbjuder vi
Gemenskap med Sveriges mest erfarna NetSuite-team!
Genomtänkta processer både i det vardagliga interna och i projekten.
Flexibla arbetstider med möjlighet till att delvis arbeta på distans.
En konkurrenskraftig lön och ett mycket generöst vinstdelningsprogram baserat på företagets gemensamma prestation – Alla på SuiteCorner jobbar mot samma mål.
Ett attraktivt tjänstepensions- och försäkringspaket, friskvårdsbidrag samt olika personalevenemang.
Moderna och centralt belägna trivsamma kontor i Stockholm, Göteborg och Luleå.
Kontinuerlig kompetensutveckling i arbetet och externa utbildningar vid behov.
Möjlighet till att vara med om en spännande tillväxtresa, där du har alla möjligheter att bidra med din kreativitet och engagemang.
En inkluderande och öppen kultur, där vi arbetar som ett team och hjälper varandra att tillsammans nå våra mål!

Daniel Remming SuiteCorner

Varför SuiteCorner 
Vi på SuiteCorner har det mest erfarna NetSuite-teamet i Norden och vi var med och etablerade NetSuite på den Svenska marknaden redan 2006.
2020 gjorde vi en omstart och vårt bolag bygger idag på en värdegrund som mognat fram under lång tid. Med lång erfarenhet om hur ett bolag som uteslutande arbetar med NetSuite bör drivas har vi trimmat vår organisation och våra processer för att fungera, inte bara här och nu utan på lång sikt. Vi sätter alltid våra anställda främst för vi vet att det är teamet som tillsammans är grunden i ett starkt företag. Vi är en platt organisation där teamet är kärnan. Vi har en arbetsgemenskap där ingen lämnas ensam.

Vi försöker helt enkelt skapa den arbetsplats som vi själva alltid velat arbeta på och vi hoppas nu att du vill bli en del i vårt team.