NetSuite Sverige netsuite-partner

Webbinarium - NetSuite som affärssystem och plattform

NetSuite som affärssystem och plattform

Välkommen till en övergripande introduktion av affärssystemet och plattformen NetSuite.

Få inblick i varför både mindre bolag och större organisationer samt koncerner väljer att satsa på affärssystemet NetSuite. Inte bara ett affärssystem utan lika mycket plattform som möjliggör fantastiska uppsättningar där allt vilar på standardiserade funktioner inom CRM, Order, Lager, Inköp, Fakturering, Reskontror, Ekonomi, Projekt, Service, Support, E-handel mm

Eventdatum & länk till anmälan
Onsdag 17 jan 09.00-09.45
Onsdag 31 jan 09.00-09.45
Torsdag 15 feb 09.00-09.45
Torsdag 29 feb 09.00-09.45
Onsdag 6 mar 09.00-09.45Klicka på respektive datum för att anmäla er till det kostnadsfria eventet.

 

Vi kör detta webbinarium under ett antal tillfällen under våren 2024.

På detta webbinarium tar vår egen Rikard Burman Holmgren grepp om NetSuite Standard som affärssystem och plattform. Med lång erfarenhet i branschen är Rikard ett orakel i kunskap inom Netsuite och kommer helhjärtat och passionerat att dela med sig av sina insikter.

OM NetSuite: NetSuite är ett standardsystem från Oracle som ligger i en extremt kraftfull plattform vilket möjliggör att vi nästan alltid kan tillgodose alla kunders krav oavsett område. NetSuites primära målgrupp är medelstora företag med 50-500 anställda men vi har även kunder med 5-10 användare eller tusentals! Standardsystemet inrymmer exempelvis områden som CRM, Order, Lager, Fakturering, Reskontror, Ekonomi med koncernhantering, Valutahantering, Projekt, Service, Support, Tillverkning, E-handel mm.

Plattformens flexibilitet gör att vi enkelt kan justera lösningarna eller integrera mot andra system om det behövs för att exakt passa kundens verksamhet.

Har ni frågor om webbinariet

Om ni har några funderingar kring webbinariet får ni gärna skicka mej ett mail.