Möten och Eventmässan kista 2024

Upptäck Framtidens lösning för Eventhantering på Möten & Eventmässan 21-22 Februari i Kista!

Arbetar du inom event-, utbildnings-, kurs- eller konferensbranschen och söker efter en helhetslösning för ert företag? Vill ni ha EN lösning utan kompromisser, som hjälper er optimera era arbetsflöden och maximera er framgång? Då är branschvertikalen Event Success, utvecklad i marknadsledande affärssystemet NetSuite, lösningen för er

Vi i teamet på SuiteCorner kommer på mässan stolt presentera vår banbrytande branschvertikal – Event Success. Vi har skräddarsytt denna lösning för att möta de specifika behoven och utmaningarna som många av bolagen inom event-, utbildnings- och konferenssektorn dagligen möter. Med Event Success erbjuder vi er tillgång till verktyg och funktioner som verkligen kan hjälpa er att ta ert bolag till nästa nivå.

Varför besöka vår monter?

Optimera era arbetsflöde
Med Event Success erbjuds ni en komplett och helintegrerad lösning som effektivt hanterar allt från planering och administration av ett event, till marknadsföring och biljettförsäljning samt ankomst registrering och efter-event-analyser. Med en helhetslösning kan ni spendera mindre tid på administrativa uppgifter och mer tid på att skapa minnesvärda upplevelser för era deltagare.

Maximera intäkterna
Vår lösning ger dig möjlighet att öka era intäkter genom smart prissättning, marknadsföring, upselling och cross-selling samt minskade kostnader. Med Event Success kan ni på allvar analysera data i realtid för att fatta informerade beslut och maximera avkastningen på varje evenemang.

Kommunicera effektivt
Med Event Success kan ni enkelt skräddarsy och personifiera kommunkationen med deltagarna och på så sätt öka engagemanget och skapa en starkare koppling till dem. Hantera all kommunikation med deltagarna Använd avancerade verktyg för att skapa engagerande program och minnesvärda ögonblick.

Bygg långsiktiga relationer
Med en lösning i NetSuite får ni också tillgång till ett av marknadens bästa CRM system. I och med att ni med Event Success kan hantera alla era processer i en och samma lösning får ni total överblick vilket också kommer hjälper er att bygga och underhålla långsiktiga relationer med deltagare, sponsorer och partners. Med hjälp av kraftfulla CRM-funktioner kan ni skapa skräddarsydda upplevelser och hålla kontakten långt efter att evenemanget har avslutats.

Möt SuiteCorner på Möten & Eventmässan

Besök SuiteCorner’s monter på årets största event för företag som jobbar med möten och event för att upptäcka hur vår helhetslösning kan revolutionera ditt arbetsliv. Vårt team kommer vara på plats för att ge dig en personlig demonstration och svara på alla dina frågor.
SuiteCorner vill gärna bli din framtida partner och vill inget hellre än att hjälpa dig bli framgångsrika.

Vi ser fram emot att träffa dig på mässan!

/Daniel

Se fler blogginlägg