Våra tjänster

Vi tillhandahåller kvalificerade tjänster inom affärssystemet NetSuite samt traditionell programutveckling och integrationer.

Konsultation

Låt våra erfarna konsulter hjälpa er att fatta rätt beslut. Vi har genom många års praktisk erfarenhet samlat bred erfarenhet så att vi kan hjälpa er med allt från analys till implementation och Go Live.

Att konsultera oss är väl investerad tid!

Implementation och konfiguration

Vårt mål är att leverera systemstöd som förenklar er vardag. Med över 50 implementeringar av NetSuite och 30 års erfarenhet av programutveckling och integrationer, hjälper SuiteCorner till att maximera värdet av er investering.

Utveckling och Integration

Vi har arbetat med att utöka funktionerna i NetSuite sedan 2006 och vi vågar påstå att vi har några av de duktigaste utvecklarna i världen inom NetSuite. Vi brinner för att göra en optimal lösning oavsett område. JavaScript, .Net, AWS och Azure är några av de plattformar vi använder när vi tar fram våra lösningar.

Utbildning

SuiteCorner erbjuder alltid skräddarsydda utbildningsinsatser i samband med våra projekt. En lyckad kunskapsöverföring är grunden för nöjda användare.

Support

Att vi finns kvar efter Go-Live är självklart. Behoven av support och förvaltning ser olika ut för olika kunder. SuiteCorner erbjuder klientprogram utformade att skapa säkerhet, stabilitet och långsiktighet.

Har du några frågor?

Med Reporter kan ni lyfta rapporteringen i er organisation till nya höjder.
Med alla möjligheter som finns i Reporter är det bara er
fantasi som sätter gränsen. Vi tar gärna ett förutsättningslöst
möte med er eller svarar på eventuella frågor via mail.