Välj en erfaren NetSuite Partner

Varför välja en erfaren NetSuite partner

Med ett molnbaserade affärssystem som NetSuite kan ett företag fort bli mycket effektivare och lönsammare. Med allt samlat i en databas, där alla affärsfunktioner, avancerade automationer, CRM, Ekonomi med koncernstöd, Projekt och kraftfull rapportering med realtidsdata, är NetSuite en paketlösning som är svår att slå.

För de företag som verkligen vill accelerera sin tillväxt är det en god idé att se till att ni har ett supportavtal med en pålitlig NetSuite partner, som inte bara förstår NetSuite, utan också förstår er verksamhet utan och innan.

Nedan listar vi 10 skäl till varför det är en bra idé att bygga en långsiktig relation med en erfaren NetSuite partner


1. Erfarenhet och djup kunskap

NetSuite partners är vanligtvis erfarna implementatörer och kan, och förstår, de många möjligheter som finns i NetSuite. SuiteCorner har Sveriges erfarnaste team med ett 60-tal implementationer bakom oss. Vi besitter djupa kunskaper inom ekonomi, affärsprocesser, konfiguration, anpassningar, programmering och optimering av NetSuite. SuiteCorners personal har haft 100% fokus på NetSuite sedan 2006!

2. Snabbare hjälp

Som er partner kan vi snabbt och smidigt hjälpa er med de flesta frågorna. I och med att vi kan er lösning är detta något som vi gör väldigt kostnadseffektivt. SuiteCorner är också en Solution Provider Partner med Oracle vilket ger oss access till NetSuites partnersupport. En grupp med områdesexperter som kan hjälpa till att lösa riktigt svåra supportärenden i standard NetSuite vilket kan påskynda lösningen av ett problem. Som er partner är vi bekanta med era utmaningar och kan arbeta proaktivt för att få er verksamhet att fungera så friktionsfritt som möjligt.

3. Operativa forum

Förutom att vi erbjuder support håller vi varje vecka ett kort statusmöte med våra supportkunder. Under dessa möten prioriterar vi tillsammans kommande veckas arbete med supportärenden, Change Request, utbildningar och release-tester. Ett tätt samarbete säkerställer att vi förstår er verksamhet och kan ge er kvalificerad hjälp och rådgivning.

4. Proaktiv övervakning och underhåll

Vårt tekniska supportteam tillhandahåller proaktiv övervakning av din NetSuite-miljö. Detta inkluderar att identifiera potentiella problem innan de blir stora problem, genomföra regelbundna systemhälsokontroller och se till att din NetSuite-instans är väl underhållen med optimerad prestanda.

5. Anpassning och integration

NetSuite är en mycket anpassningsbar plattform och företag vill ofta införa skräddarsydda lösningar för att möta sina egna specifika krav och behov. Som experter på NetSuite kan vi hjälpa er att välja den bästa vägen och anpassa NetSuite på det mest optimala sättet. Om det krävs integrationer till andra applikationer i ert systemlandskap är inte heller det något problem.

6. Håll dig uppdaterad med nya funktioner

NetSuite släpper regelbundet uppdateringar och nya funktioner för att förbättra funktionaliteten och adressera nya säkerhetsutmaningar. Vi håller oss ständigt informerade om dessa uppdateringar och kan hjälpa er att planera för och dra nytta av dessa nya funktioner. Nya releaser säkerställer att ni alltid kommer ligga i en toppmodern lösning och vi ser till att ni nyttjar funktionerna på bästa sätt.

7. Utbildning och kunskapsöverföring

Att ert team förstår lösningen och vet hur de ska arbeta i NetSuite på bästa sätt gör ert företag effektivare och mer framgångsrikt. Som er NetSuite partner kan vi erbjuda utbildningssessioner för er personal, vilket säkerställer att de är väl förtrogna med, och kan använda plattformen så effektivt som möjligt.

8. Skalbarhet och tillväxt

När ditt företag växer kan era krav på NetSuite förändras. Som NetSuite partner kan SuiteCorner hjälpa er att skala upp för att hantera tillväxten och se till att systemet fortsätter att möta era högt ställda krav.

9. Strategisk rådgivning:

Vi kan som en erfaren partner erbjuda er strategisk rådgivning för att hjälpa er att planera och genomföra långsiktiga affärsstrategier med hjälp av NetSuite. Vi på SuiteCorner kan hjälpa till att identifiera möjligheter och utmaningar och ge vägledning för att uppnå era mål.

10. Tillgång till våra lösningar

Som supportkund får ni också tillgång en mängd lösningar som vi på SuiteCorner tagit fram. Dessa appar är framtagna för att utöka möjligheterna i NetSuites och för att våra kunder ska få ut maximalt värde från sin NetSuite-investering.
Läs mer om SuiteCorners lösningar >>

Välj NetSuite-support från SuiteCorner

Att välja SuiteCorner som partner säkerställer att ni får ut maximal nytta av  NetSuite. Vi hjälper er med NetSuite så ni kan fokusera på er kärnverksamheter. Vårt mål är att hjälpa er bli så framgångsrika som möjligt.

Vill ni veta mer om SuiteCorners Customer Care program?

Kontakta oss >>

Se fler blogginlägg