Varm välkommen till teamet på SuiteCorner

Vi är på SuiteCorner är jätteglada att få hälsa Jacky välkommen till oss.

”Hej, hello or Hallo,

Jag heter Jacqueline (eller kort Jacky) och är född och uppvuxen i Stuttgarts förorter i Tyskland och min resa har nu tagit mig till Göteborg. Nu börjar ett nytt kapitel som NetSuite-konsult hos SuiteCorner Solutions AB.

Min Sverige-resa startade dock redan för 4 år sedan i Jönköping där jag studerade Industrial Engineering med inriktning på Sustainable Supply Chain Management. Den utbildningen har lärt mig att ha ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller att skapa processer, utveckla strategier och hitta lösningar för olika områden inom Supply Chain.

Med detta tankesätt och erfarenhet från tidigare jobb och olika praktikplatser kommer jag att kunna stötta SuiteCorner och våra kunder i att hitta de bästa lösningarna för att koppla upp och stödja processerna i NetSuite.

På min fritid gillar jag att utforska världen, vara social med mina vänner, prova olika sporter och utöva yoga. Innan jag kom till Sverige reste jag världen runt under mer än ett år för att vidga min horisont. Att bli inspirerad av olika kulturer, prova olika mat och lära känna mig själv.

Därför hoppas jag att kan tillföra lite internationell energi till laget och ser fram emot att växa ännu mer professionellt och personligt.”

Jacqueline Wider

Se fler blogginlägg