project accelerate for netsuite

Styr upp dina projekt med Project Accelerate för Netsuite

Välkommen tillbaka.
Som du kanske har märkt har vi omorganiserat vårt plan för blogginlägg lite och beslutat att dyka in i vår lösning Project Accelerate för Netsuite i en serie inlägg innan vi besöker vår eventhantering som vi nämnde i vårt senaste inlägg.

Project Accelerate från SuiteCorner är en robust och innovativ lösning baserad på SuiteProjects i Netsuite och är skräddarsydd för att optimera projektledning inom NetSuite. Lösningen erbjuder en uppsättning funktioner som är utformade för att förbättra effektiviteten i projekthanteringen. Det vi tagit fram för projektledning är idealiskt för företag i alla storlekar som är inblandade i projektbaserade tjänster och kommer att göra din projektledning i NetSuite smidigare och effektivare med denna uppsättning verktyg och lösningar.

Projektöversikt

Project Accelerate förenklar och förtydligar projektöversikten med kanban boards. Användare får omedelbar tillgång till den projektinformation de behöver direkt på sin startsida, vilket effektiviserar hanteringen av projektaktiviteter. Våra kanban boards stöder så klart drag-and-drop-uppdateringar, statusändringar, kommentarer och fältmodifieringar precis som alla våra andra kanban boards. Detta gör informationen direkt synlig och minskar behovet av att leta runt för att hitta det du behöver.

Projektrapportering

Project Accelerate inkluderar ett utbud av rapporter; Projektrapport, Kundprojekt, Total projektöversikt. Alla dessa drivs av vår add-on Reporter for NetSuite. Dessa rapporter ger detaljerade insikter i projektets framsteg, sammanfattningar av kundprojekt och övergripande projektresultat. Anpassningsbara med filter kan de schemaläggas för automatisk distribution och se till att alla hålls informerade.

Projektbudget

Att hantera projektbudgetar görs enkelt. Med ett klick genereras budgetrader automatiskt baserat på planerade projektaktiviteter. Baslinje och EAC (Estimate at Completion) och budgetresultat visualiseras i projektrapporter, vilket möjliggör bättre finansiell kontroll.

Effektivisera faktureringsprocesser

Project Accelerate optimerar processer inklusive registrering, godkännande, fakturering och självfakturering. Både konsulter och anställda kan enkelt rapportera sin tid och sina utgifter med användarvänliga webbgränssnitt eller en mobilapp. Godkännanden kan komma från interna användare eller externa kunder. Systemet kan också automatisera fakturering och självfakturering, vilket gör det mycket enklare och effektivare att hantera dessa uppgifter i NetSuite med Project Accelerate än i andra verktyg.

Projektfakturering

Project Accelerate stöder olika faktureringsmetoder, inklusive faktureringsbaserade projekt, milstolpes-fakturering och kostnadsbaserad fakturering. Det underlättar automatisk biläggning av tidrapporter, projektjournaler och relevant projektdata till fakturor. Denna faktureringsprocess kommer att stärka era kundrelationer genom flexibilitet och pålitlighet.

Integration med Office 365

Verktygsuppsättningen i Project Accelerate erbjuder sömlös integration med Office 365, synkroniserar e-postmeddelanden mellan Outlook och NetSuite och underlättar tvåvägssynkronisering av projektmöten. Detta är särskilt värdefullt för projektdeltagare och försäljningsrepresentanter.

Implementering av Project Accelerate innebär att installera det i din NetSuite-miljö och tillsammans med vår erfarna personal konfigurera det för att matcha din organisations unika projektbehov. Oavsett om du är ett litet eller stort företag kommer denna lösning att förbättra dina möjligheter till smidigt och effektivt projektledningsarbete.

För mer information om Project Accelerate och hur du bäst får det att fungera i din organisation, kontakta SuiteCorners försäljningsrepresentanter eller begär en demonstration nedan.

Nästa gång kommer vi att gå djupare in i varje del av Project Accelerate och hur Suitecorner och Netsuite kan stödja er alla som arbetar med projekt på något sätt, hur det än ser ut hos er.

Läs mer om Project accelerate eller boka en demo där vi förklarar mer kring våra lösningar.

Se fler blogginlägg