Så kul med förstärkning till Teamet

Så roligt för oss på SuiteCorner att få hälsa Caroline välkommen till oss.

”Idag ansluter jag till gänget på SuiteCorner i rollen som verksamhetskonsult – känns så roligt att få vara i gång!

Jag kommer att fokusera på att hjälpa våra blivande och befintliga kunder att utveckla vår NetSuite-applikation. Målet med allt jag gör är att alla slutanvändare i sin tur ska kunna utföra bästa möjliga jobb med att hantera sin egen försäljnings- och marknadsaktivitet, ekonomi, projekt och kundservice för sina kunder.

Min bakgrund inom NetSuite-implementeringar och projektledning kommer förhoppningsvis komma väl till nytta. Vi ser också framför oss att mina år inom event och konferens kommer att ge värdefull input till Event management-verktyget som SuiteCorner har tagit fram för NetSuite. För egen del ser jag mycket fram emot att få lära mig massvis av supererfarna kollegor.

Nu kör vi!”

Carolline Hallén

 

Se fler blogginlägg