Ny förstärkning till Teamet

SuiteCorner är mycket glada över denna förstärkning och vi hälsar Medeleine välkommen.

”Idag är det min första dag på SuiteCorner vilket känns väldigt roligt!

Jag har jobbat med Netsuite sedan fem år tillbaka och har då främst jobbat med utveckling men även som verksamhetskonsult inom Supply Chain och Manufacturing. Jag tycker det mesta som har med Netsuite att göra är spännande så är inte främmande för att dyka ner i något nytt, men håller mig helst undan från ekonomidelarna. På SuiteCorner kommer min roll att vara utvecklare blandat med en del verksamhetskonsulting.

På fritiden tränar jag gärna och då står löpning och thaiboxning främst på schemat. Finns det snö så kör jag även längdskidor vilket har blivit ett stort intresse de senaste åren. Jag är inte sen på att anta utmaningar vilket har resulterat i en del lopp genom åren i både löpning och längdskidor. I övrigt så spenderas tiden med mina vänner, familj och två kaniner samt på resor när möjligheten finns.”

/Madeleine

Se fler blogginlägg