Prenumerationssystem i NetSuite

Kom igång med vår Billing Engine till NetSuite. Kraftfullt, flexibelt och ett effektivt prenumerationssystem.

Prenumerationssystem NetSuite

Om prenumerationssystem till Netsuite

Har du en verksamhet där prenumerationer och abonnemang är en viktig del, t ex event- och/eller utbildningsverksamhet, så har du med stor sannolikhet behov av en flexibel och kraftfull lösning för att hantera olika typer av betalningsupplägg, allt från direktbetalningar till prenumerationer eller abonnemang.

Här kommer NetSuites prenumerationssystem, SuiteCorner Billing Engine Add-On in i bilden, Det är ett kraftfullt, flexibelt och effektivt system som hanterar såväl normal fakturering som prenumerationer och abonnemang. Här finns det support för olika typer av prenumerations upplägg, från löpande, till traditionella tidsbaserade prenumerationer. Ändringar i prenumerationer som merförsäljning, pausa, avsluta etc hanteras enkelt. Stöd för automatisk förnyelse finns så klart. Automatisk hantering av prisjusteringar efter rabatterade perioder och fullt stöd för allt från flat rate till komplexa volymbaserade modeller med olika tröskelvärden finns självklart.

Prenumerationssystem NetSuite

Prenumerationer och abonnemang

Väljer du en av SuiteCorners branschlösningar för Membership management eller Event management för din verksamhet, så ingår prenumerationssystemet SuiteCorner Billing Engine som även omfattar abonnemangshantering som del i lösningen. Och då SuiteCorners branschlösningar byggs direkt i NetSuite så är bland annat kundreskontran en integrerad del, så du enkelt kan hantera fakturering och uppföljning på det sätt som passar ert behov bäst.

Prenumerationssystem NetSuite

One stop shop

En av dom största fördelarna med att använda SuiteCorners olika branschlösningar i NetSuite är att varje lösning fungerar sömlöst med övrig NetSuite funktionalitet som CRM, översiktsvyer, rapporter och ekonomiprocesser.

Detta ger dig möjlighet att samla alla processer i ett system med samma gränssnittsmodeller och arbetsprinciper vilket sparar in på internutbildning och gör det lätt att lära sig nya funktioner. Och då NetSuite är molnbaserat kan ni känna er trygga med att inga viktiga uppdateringar missats och att ni kommer åt det ni behöver när som helst, från var som helst så länge det finns internet och en webbläsare.

Vill du veta mer om prenumerationssystem i NetSuite?

Kontakta oss på SuiteCorner Sverige så tittar vi tillsammans närmare på hur våra branschlösningar hanterar prenumerationer och abonnemang i NetSuite och hur det passar era behov. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Boka demo