Prenumerationssystem NetSuite

NetSuite, vad är det?

Lär dig mer om NetSuite – en äkta molntjänst har funnits på marknaden i över 20 år

NetSuite ERP NetSuite Sverige netsuite-partner

Om Netsuite

NetSuite är ett molnbaserat, modulbaserat affärssystem med en mängd körklara moduler inom områden som bland annat CRM, order, lager, fakturering, ekonomi, koncernredovisning, inköp, leverantörsreskontra, support, e-handel och mycket mer.

NetSuite som äkta molntjänst har funnits på marknaden i över 20 år till skillnad från dom som de senaste åren flyttat sina system till molnet.

Bakom NetSuite står Oracle, förmodligen världens mest erfarna företag inom datahantering vilket borgar för att det du får via NetSuite är av högsta kvalité och säkerhet. NetSuite och Oracle kompromissar helt enkelt inte med sånt.

Till skillnad mot äldre, traditionella affärssystem som kräver en installation på företaget och programvara på varje användares dator, så är NetSuite helt molnbaserat, det vill säga man slipper alla lokala installationer, hålla rätt på uppdateringar, se till att alla kör rätt version med mera. Allt sånt görs i molnet och ditt företag använder systemet som en tjänst. NetSuite uppdateras centralt 2 ggr per år utan att ni behöver göra något.

Kort sagt, har du internet och en webbläsare så har du full access till NetSuites alla funktioner varifrån som helst, remote eller kontor.

 

NetSuite Medlemssystem NetSuite Sverige netsuite-partner

Vem passar NetSuite för?

Då NetSuite är en molnbaserad tjänst uppbyggd runt moduler så är det enormt flexibelt i hur det används, vad som används, och av vilka olika typer av företag. NetSuite används idag i allt från små startups till globala koncerner. Dotterbolag i koncerner oräknat handlar det om runt 30.000 olika företag, organisationer och koncerner som valt NetSuite som affärssystem. Då NetSuite som standard stödjer över 20 olika språk så är det attraktivt i alla världsdelar.

NetSuite Sverige netsuite-partner

NetSuite Integrationer och customlösningar

Du som kund är givetvis inte begränsad till de standardmoduler som NetSuite tillhandahåller, Alla systemets moduler delar samma tekniska plattform som även är öppen för att bygga egen funktionalitet som t ex kundspecifika integrationer vilket gör NetSuite oerhört öppet för att fungera i just er specifika miljö.

Vi på SuiteCorner är NetSuite Solution Provider sen långt tillbaka, vi var med och introducerade NetSuite i Sverige redan 2006. Under åren har vi gjort hundratals olika typer av kundspecifika integrationer mot andra kringsystem, men vi har även byggt branschspecifika lösningar optimerade för t ex event- och medlemshantering, solcellsanläggningar, CRM, rapporthantering, processvisualisering och mycket mer.

Behöver du hjälp med att integrera NetSuite i just din miljö, mot dina specifika system så känner vi oss trygga i att med 15+ års erfarenhet i ryggen av integrationer och lösningar i NetSuite, så kommer vi att hitta en bra lösning tillsammans med er.

Vill du veta mer om NetSuites affärssystem?

Kontakta oss på SuiteCorner Sverige så går vi igenom NetSuite med er, vad som finns som standard, färdiga branschlösningar, Add-On funktionalitet och möjlighet till kundspecifika funktioner, integrationer och lösningar. Fyller du i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Boka demo