NetSuite CRM

Få ordning och struktur i säljprocesserna med vår lösning CRM Accelerate för NetSuite

NetSuite CRM

Hur bidrar NetSuite CRM Accelerate till förbättrade säljresultat?

Oavsett storlek på företag, säljer man produkter eller tjänster, B2C eller B2B så är ordning och reda A och O för att sälja effektivt. Då alla anställda på ett eller annat sätt påverkar möjligheten att sälja vid varje kontakt med kund eller prospekt är det viktigt att alla förstår hur företaget arbetar med sälj, från första kundmöte till uppföljning och merförsäljning till existerande kunder.

Med en professionellt och komplett CRM verktygslåda framtagen av SuiteCorner som en branschlösning i NetSuite i form av NetSuite CRM Accelerate har du allt som behövs för att alla i företaget, från dedikerade säljare till personal hos kund och support förstår och kan delta i kundresan på bästa sätt.

NetSuite CRM

Processer

Alla företag har idag någon typ av säljprocess, mer eller mindre dokumenterad. När man tillsammans definierat upp dessa processer konkretiserar man dom i NetSuite CRM Accelerate för att få systemstöd för alla steg i säljprocessen, från prospektering till avslut, till kvalificering av affärer och merförsäljning efter avslut.

NetSuite CRM

Visuell översikt

Med funktioner som Pipeline med dashboard har ni tillgång till en omedelbar samlad översikt över prospekts, offerter, vunna affärer med mera, det tillsammans med nyckeltal, viktade belopp, ordervärde med mera, så har organisationen allt som behövs för att optimera säljarbetet precis där det behövs, när det behövs.

NetSuite CRM

Kundöversikt och merförsäljning

Med alla era kunder i CRM Accelerate ökar kundkännedomen i säljorganisationen, man kan direkt se översikter över när en kund ska kontaktas, hur kontrakt- och avtalsperioder löper med mera, när ska vi erbjuda vad för bäst utfall, helt enkelt mer sälj och mindre administration

Med CRM Accelerate i samma plattform som NetSuites övriga tjänster i affärssystemen så finns alla verktyg på plats för att effektivt kunna arbeta med allt från budgetering, uppföljning, lead-arbete, kampanjer, rapportering och analys såväl som support och kundtjänst.

I NetSuite CRM Accelerate har ni en komplett verktygslåda för er säljorganisation, och precis som alla NetSuites tjänster så är NetSuite CRM redo att växa med er och ert företag, i er takt.

NetSuite Sverige - kontakta Suite Corner

Vill du veta mer om NetSuite CRM?

Hör av er till oss på SuiteCorner Sverige så går vi tillsammans igenom NetSuite CRM Accelerate, kanske en kort demo för att tillsammans hitta hur CRM Accelerate kan hjälpa er säljorganisation att bli ännu bättre. Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Boka demo