NetSuite Medlemssystem

Integrera vår lösning Membership Management i Netsuite för en enklare vardag

NetSuite Medlemssystem

För den lokala klubben till globala organisationer

Medlemshantering sträcker sig från att hantera den lokala minigolfklubbens medlemmar till att hantera medlemmar från alla möjliga länder i globala organisationer, och självklart har inte alla samma behov av sitt medlemssystem. Men när era behov av medlemshantering börjar omfatta saker som hantering av ansökan, onboarding, fakturering, abonnemang, utbildningar och events så finns Suite Corner här för er med ett medlemssystem byggt i NetSuite.

NetSuite Medlemssystem

Om Membership Management

Som en av våra branschlösningar har vi tagit fram ett medlemssystem i NetSuite som heter Membership Management. Lösningen har inte bara stöd för hantering av medlemmar, utan omfattar även optimering av såväl ekonomi- som CRM-processer just för en medlemsorganisation. Då vi bygger våra branschlösningar i NetSuite så har ni givetvis möjlighet att hantera alla er verksamhets processer i samma system med samma typ av upplägg, vilket gör det enklare för användare att känna igen sig mellan delsystemen och snabbt bli effektiva.

Läs mer om Membership Management
NetSuite Medlemssystem

Ett medlemssystem ska vara enkelt

Med Membership Management som medlemssystem så har er verksamhet ett system där ni alla agerar på samma information och kan jobba tillsammans för att skapa och underhålla en god relation med era medlemmar. Som alla branschlösningar i NetSuite från SuiteCorner så har ni så klart tillgång till enkla och kraftfulla översikter över era kunder/medlemmar, dess status etc samlat på ett ställe.

NetSuite Medlemssystem NetSuite Sverige netsuite-partner

Medlemmarnas upplevelse

En nöjd medlem har gått igenom en positiv kundresa, från första kontakten till ansökningsprocess, onboarding och friktionsfria betalningar, utöver access till det som förväntas av ett medlemskap. I medlemssystemet ingår såväl en fördefinierad och flexibel ansökningsprocess som en medlemskapshantering som innefattar automatiserade aviserings- och faktureringsflöden anpassade precis efter det regelverk ni sätter upp för er organisation. Under medlemskapet kan ni erbjuda medlemmarna olika typer av abonnemang, kurser och event på det sätt som passar er och medlemmarna bäst. Självklart finns det stöd för att hantera medlemmars utträde på ett bra sätt så även den upplevelsen blir positiv.

NetSuite Medlemssystem

Enkel och smidig fakturering

Då alla organisationer och företag har olika utbud av tjänster som ingår i medlemskap måste givetvis faktureringen vara flexibel och enkel i medlemssystemet, både för er och era medlemmar. Vårt medlemssystem i NetSuite hanterar olika faktureringsperioder, löpande eller periodiskt, det hanterar avgifter och olika typer av abonnemang, från företags- till familjeabonnemang, samfakturering av tjänster med mera. Alla verktyg finns på plats för att ni ska kunna sätta upp rutiner som passar er och era medlemmar bäst.

NetSuite Medlemssystem

Event och utbildningar i NetSuite

En stor del av att hantera medlemmar och kunder är att kunna erbjuda events och utbildningar som del av medlemssystemet. SuiteCorner erbjuder en branschlösning som heter Event Manager. Den ingår som en integrerad del i medlemssystemet NetSuite Membership Management och ger er verktyg för att hantera allt runt events och utbildningar, från projektledning, marknadsföring, sälj och fakturering direkt i NetSuite.

Netsuite Sverige - kontakta Suite corner

Vill du veta mer om medlemssystem i NetSuite?

Kontakta oss på SuiteCorner Sverige så tittar vi närmare på medlemssystemet NetSuite Membership Management tillsammans för att se hur det matchar era nuvarande och kommande behov inom medlemshantering. Fyller du i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Boka demo