När eventhantering måste bli bra

Integrera vår lösning Event Management i Netsuite för en enklare vardag

eventhantering netsuite

Om Event Management

Som en av SuiteCorners branschlösningar finns Event Management, en komplett lösning för eventhantering i NetSuite. Eventhantering är ett omfattande arbete och ju mer stöd man har i sitt dagliga system dess enklare blir det att få alla bitar på plats i rätt tid. Här passar ett eventhanteringssystem som NetSuite Event Management perfekt. Du får en komplett översikt över hela er katalog, era events resurser, lokaler och all kommunikation med deltagare. Allt på plats så det blir enkelt att göra rätt sak i rätt tid helt enkelt.

Läs mer om Event Management
Eventhantering NetSuite

Kundens upplevelse i fokus

Event Management i NetSuite stödjer dig under kundens hela resa. Med stöd av systemet hanterar du din marknadsföring och kundens ansökan. I all kommunikation med kunden finns kundens bokade event med så det aldrig känns anonymt och opersonligt för kunden. Självklart finns det fullt stöd för en personlig uppföljning med kunden efter eventet. Allt för att nästa event ska kunna bli ännu lite bättre för kunderna.

Eventhantering NetSuite

Projekthantering fullt ut

I eventhanteringssystemet Event Management ingår NetSuites Advance Project, en modul som ger er full koll på alla era event och utbildningar, deadlines är kristallklara, alla vet när vad ska vara bokat och klart, från fysiska resurser som lokal, catering mm, till att föreläsare och lärare är på plats. Blir det förändringar så vet ni också vad som måste avbokas och kompletteras. Även den mest krävande projektledaren kommer att få full koll och tryggt kunna lägga mer tid på eventet än på administration.

eventhantering netsuite

Enkel fakturering

I lösningen ingår kundreskontran som en integrerad del i affärssystemet och att hantera fakturering av event och utbildningar i NetSuite kostar inget extra. Lägg upp faktureringen precis som ni behöver, före eventet, vid antagning, eller uppdelat vid långa utbildningar eller dyra event. Ni bestämmer, inte eventhanteringssystemet.

Eventhantering NetSuite

Budgethantering

Självklart ingår budgetering och uppföljning som en del i NetSuites eventhanteringssystem Event Management. Lägg en budget per event, beräkna eventets lönsamhetspotential baserat på olika scenarios, följ upp i realtid baserat på faktiska intäkter och kostnader, allt via NetSuites ekonomifunktioner. Enkelt när specifika system som eventhantering integreras i samma plattform som ekonomi och andra delar av affärssystemen i NetSuite.

Då eventhantering ofta är en naturlig del av det som förväntas av medlemssystem så kan det vara bra att veta att om det behovet också finns, så ingår såväl fakturering, abonnemangshantering och eventhantering i SuiteCorners Membership Management för NetSuite.

NetSuite Sverige - kontakta Suite corner

Vill du veta mer om eventhantering i NetSuite?

Kontakta oss på SuiteCorner Sverige så kikar vi tillsammans på eventhanteringssystemet Event Management för att se hur det matchar era nuvarande och kommande behov inom eventhantering.

Boka demo